Tag Archives: Peru

Presiden Peru Legalizes Sports Betting lan iGaming

Presiden Peru wis resmi dileksanakake hukum sing bakal weruh negara miwiti totoan olahraga legal lan pasar gambling remot. [Image: Shutterstock.com] hukum anyar Presiden Peru Pedro Castillo wis nggawe taruhan olahraga lan iGaming sah ing negarane. Castillo mlebu aturan anyar pungkasan ana, ngenalaken gambling peraturan pasar lan 12% tax ing totoan olahraga lan bathi totoan online.… Read More »