Tag Archives: Pijet

Wynn Resorts Tujuane Nolak Tuntutan Terapi Pijet

Wynn Resorts pindhah menyang nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet sing nyatakake pirang-pirang kedadeyan seksual lan serangan. [Image: Shutterstock.com] Kasus pelecehan seksual Pengacara sing makili Wynn Resorts Ltd. pengin nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet Wynn Resorts sadurungé iki sasi. A nyoba wis dijadwal kanggo Oktober. Steve Wynn nuntut dheweke dadi… Read More »