Tag Archives: Platinum

Pemain US PokerStars bisa menang PSPC Platinum Pass

Pemain PokerStars ing Pennsylvania, Michigan, lan New Jersey bakal duwe kesempatan kanggo menang $30,000 PSPC Platinum Pass kanggo sebagian besar sisa 2022. [Image: Shutterstock.com] Paket hadiah sing larang regane Senajan pemain poker ing limang negara duwe kemampuan kanggo seneng game online, siji masalah padha ngadhepi iku padha diwatesi saka sak donya lan, ing siji, akeh… Read More »