Tag Archives: Properties

VICI Properties tuku Rocky Gap Casino ing $ 260M Deal

VICI Properties dituku Rocky Gap Casino Resort in Maryland karo Century Casinos pa pa pa gabungan $ 260 mayuta-yuta. [Image: Shutterstock.com] Real estate, operasi kapisah VICI Properties Inc. tuku Rocky Gap Casino Resort ing Flintstone, Maryland saka Golden Hiburan ing $ 260 yuta awis. Kepercayaan investasi real estate (REIT) ngumumake rencana ing Kamis. Iku bakal… Read More »