Tag Archives: Rauh

FuboTV mundur saka Pasar Gambling, Bisa Rauh Mbalik

Penyedhiya streaming FuboTV mundur saka rencana kanggo nawakake layanan gambling terpadu. [Image: Shutterstock.com] angka janji Kabar kasebut kedadeyan sanajan Fubo ngirim 41% wutah taun-taun, kanthi langganan 946,735 ing pungkasan kuartal kaping pindho. Pelanggan internasional ing Prancis lan Spanyol uga ngluwihi 347.000. Pendapatan Amérika Lor tambah 65% dadi $ 216,1 yuta lan revenue internasional dadi $… Read More »