Tag Archives: Resorts

Wynn Resorts Tujuane Nolak Tuntutan Terapi Pijet

Wynn Resorts pindhah menyang nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet sing nyatakake pirang-pirang kedadeyan seksual lan serangan. [Image: Shutterstock.com] Kasus pelecehan seksual Pengacara sing makili Wynn Resorts Ltd. pengin nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet Wynn Resorts sadurungé iki sasi. A nyoba wis dijadwal kanggo Oktober. Steve Wynn nuntut dheweke dadi… Read More »

Davante Adams Ditunjuk minangka Brand Ambassador MGM Resorts

Davante Adams minangka pemain NFL aktif pisanan sing dadi duta merek MGM Resorts. [Image: Shutterstock.com] Sambungan Raiders liyane Las Vegas Raiders panrima sudhut Davante Adams saiki ambassador account kanggo MGM Resorts International. MGM Resorts wis partner game resmi kanggo Raiders. Dheweke bakal ditampilake ing inisiatif konten digital perusahaan lan kampanye pemasaran. Lintang uga sok-sok njupuk… Read More »

Crown Resorts Mbalik ing Sorotan kanggo Alasan Salah

Crown Resorts madhep diselidiki liyane ing Victoria, wektu iki kanggo ngidini pelanggan Gamble ing kredit. [Image: Shutterstock.com] Penyelidikan liyane Casino regulator ing provinsi Victorian Australia wis miwiti diselidiki ing Crown Resorts menehi kredit kanggo gamblers. Iki minangka tandha kaping telune nganti saiki ing 2022 sing Victorian Casino lan Komisi Kontrol Gambling (VGCCC) wis miwiti tumindak… Read More »

MGM Resorts Entuk Persetujuan Regulasi kanggo Tuku LeoVegas

MGM Resorts wis nampa kabeh persetujuan peraturan perlu kanggo nerusake karo $ 607 yuta disualekno saka LeoVegas. [Image: Shutterstock.com] Full uap ahead MGM Resorts International saiki duwe kabeh persetujuan peraturan sing relevan sing dibutuhake kanggo njupuk LeoVegas. Perusahaan casino announced ing May plans kanggo ndarbeni merek gambling online ing $ 607 yuta menehi hasil. ngembangaken… Read More »