Tag Archives: Rookie

Kondisi Mint Mickey Mantle Rookie Card Sold kanggo $ 12,6m

Kertu wong anyar Mickey Mantle didol $ 12,6 yuta ing lelang ana, nyetel rekor anyar kanggo Kenangan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Kertu jas ditemokake ing loteng Kertu baseball Topps Mickey Mantle sing asli 1952 didol kanthi rega $ 12,6 yuta ing lelang ana, nyetel rekor anyar minangka kertu olahraga utawa barang kenangan sing paling larang sing… Read More »