Tag Archives: saiki

Kansas Sportsbooks Saiki Bisa Bukak ing 1. September

Kansas olahraga totoan bakal miwiti 1. September sawise owah-owahan cepet saka legislatif. [Image: Shutterstock.com] Kejutan sing apik Pejabat Kansas wis kaget akeh wong sawise ngumumake manawa buku olahraga kasebut bakal bisa diluncurake tanggal 1 September. Sadurungé minggu iki, katon kaya buku olahraga Kansas ora duwe kesempatan kanggo urip sadurunge wiwitan musim NFL tanggal 8 September,… Read More »

Atlantic City saiki disetel kanggo patang taun Casino Tenaga Kerja

Saben sangang casinos Atlantic City saiki wis mlebu kontrak anyar karo serikat casino utama wilayah. [Image: Shutterstock.com] Tentrem ing kutha Iku katon kaya Atlantic City casinos bakal tentrem atine kanggo patang taun sabanjuré sawise pejabat mlebu kontrak Uni mirunggan. serangan potensial lan aksi mogok Kahanan sing durung mesthi wis nyebabake kutha sajrone sawetara wulan kepungkur… Read More »