Tag Archives: saka

GeoComply Mbukak 71,5% Pertumbuhan Betting NFL Saka 2021

Data geo-lokasi GeoComply nuduhake nomer skyrocketing ing taruhan NFL. [Image: Shutterstock.com] Panas metu lawang Pasar taruhan NFL nyorot kickoff musim reguler 2022-23 kanthi partisipasi bledosan. 103,1 yuta wilayah sing beda-beda, mundhak 71,5% saben taun Miturut data geolocation GeoComply, gamblers Amérika nang saka 103,1 yuta wilayah beda, Tambah 71,5% saben taun. Data dilacak saka opener ana… Read More »

Ana luwih saka siji cara kanggo nyolong dhuwit saka Casino

A bakul blackjack lan wong loro padha daya karo penipuan game kanggo mbeling, nalika tersangka ing roto kanggo mlumpat menyang meja craps ing El Cortez ing Las Vegas lan nyolong $ 19.100 ing Kripik. [Image: Shutterstock.com] Collusion karo bakul blackjack Ana cara gampang kanggo nyolong dhuwit saka casino lan ana cara hard. Kita bakal ngidini… Read More »

UK Masalah Gambler Claims Luwih saka £ 1,8m Mundhut Bet

Wong Inggris nuntut sub-merek Ladbrokes Entain amarga ora nanggung tanggung jawab kanggo ngidini dheweke bisa taruhan lan ilang £ 1,8 yuta ($ 2,1 yuta) sajrone pitung wulan. [Image: Shutterstock.com] Bet ing kemampuane A bettor Inggris wis miwiti gugatan Pengadilan Tinggi marang Ladbrokes, sub-merek saka buta game global Entain. Dheweke nyalahke operator kanggo ora sijine rem… Read More »

Penn kanggo ndarbeni Enggo bareng isih saka Barstool Sports

Penn Entertainment tuku kabeh saham pinunjul saka Barstool Sports, saéngga bisa ngontrol perusahaan media kasebut. [Image: Shutterstock.com] Njupuk kontrol lengkap Penn Entertainment, biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, wis sarujuk kanggo tuku Enggo bareng pinunjul isih ing Barstool Sports. Akibaté, perusahaan casino bakal duwe kontrol lengkap ing organisasi media olahraga. Barstool bakal dadi anak perusahaan… Read More »

NYRA Dituku 49% United Tote Saka Churchill Downs

Churchill Downs wis adol 49% saka United Tote menyang NYRA Content Management Solutions, LLC kanthi jumlah sing ora dingerteni. [Image: Shutterstock.com] Rincian finansial ora dicethakaké Churchill Downs Incorporated wis ngumumake rencana kanggo ngedol sebagian besar anak perusahaan United Tote. NYRA Content Management Solutions, LLC bakal njupuk 49% saham ing perusahaan kasebut, kanthi transaksi samesthine bakal… Read More »

xQc Tuduh Bloomberg saka Gambling Misinformation

Streamer Twitch Gambling xQc wis takon pratelan sing digawe dening artikel Bloomberg babagan hubungane karo platform gambling populer. [Image: Shutterstock.com] Nomer sing ora akurat Popular gambling Twitch streamer Felix “xQc” Lengyel wis ngritik a Bloomberg artikel sing nggawe claims bab carane akeh dhuwit kang dadi partner gambling utama. Artikel kasebut nyatakake yen xQc mbantu platform… Read More »

FuboTV mundur saka Pasar Gambling, Bisa Rauh Mbalik

Penyedhiya streaming FuboTV mundur saka rencana kanggo nawakake layanan gambling terpadu. [Image: Shutterstock.com] angka janji Kabar kasebut kedadeyan sanajan Fubo ngirim 41% wutah taun-taun, kanthi langganan 946,735 ing pungkasan kuartal kaping pindho. Pelanggan internasional ing Prancis lan Spanyol uga ngluwihi 347.000. Pendapatan Amérika Lor tambah 65% dadi $ 216,1 yuta lan revenue internasional dadi $… Read More »

Mantan Senator Louisiana guilty saka Gambling Dana Kampanye

Mantan Senator Louisiana Karen Carter Peterson wis ngakoni guilty kanggo nggunakake dana kampanye kanggo gambling tujuan. [Image: Shutterstock.com] Ngakoni ing pengadilan A mantan Senator lan pimpinan saka Partai Demokrat Louisiana wis ngakoni guilty kanggo gambling karo dhuwit kampanye. Karen Carter Peterson mundur saka Senat Louisiana ing April amarga dheweke wis dealing karo kecanduan gambling lan… Read More »

Macau Opens in a new window Nawarake Lisensi Casino Opens in a new window saka ana

Proses aplikasi kanggo lisensi casino anyar ing Macau wiwit ana lan bakal mbukak nganti 14. September. [Image: Shutterstock.com] Enem lisensi kanggo direbut Pamaréntah Macau wis dicethakaké ana bakal mbukak proses Penawaran kanggo lisensi casino anyar wiwit ana. Miturut woro-woro ana, operator casino bakal bisa ngirim aplikasi nganti 14. September. lisensi kanggo enem operator casino Macau… Read More »