Tag Archives: Sederek

Ikon Fashion Swedia Sues Sederek kanggo Jones ‘ Gambling

Per Holknekt, pangadeg merek fashion Swedia Odd Molly, wis ngajokake tuntutan hukum 25-kaca marang Kindred Group ngupaya SEK10 mayuta-yuta ($ 978,355) ing karusakan kanggo dinuga dipakani kecanduan gambling. [Image: Shutterstock.com] Nggolek ganti rugi Pengusaha Swedia lan perancang busana Per Holknekt nggugat operator gambling online global Kindred Group lan anak perusahaan Swedia, Spooniker Ltd, kanthi ganti… Read More »