Tag Archives: Sektor

Tuan tanah Kasino AS Dominasi Sektor Properti AS 2022

Investor yakin REIT Kasino kaya VICI bisa ngalang-alangi inflasi, kanthi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngrekam asil positif ing 2022. [Image: Shutterstock.com] Tetep positif Kapercayan investasi real estate casino (REITs) wis kaget akeh ahli industri kanthi kemampuan hedging inflasi. Saiki dadi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngirim keuangan positif ing taun… Read More »

Sektor Gambling Ukraina tahan kanggo agresi Putin

sektor gambling Ukraina defies Presiden Rusia Vladimir Putin dening terus kanggo operate ing negara perang-suwek lan nyediakake awis kanggo bantuan ing perjuangan. [Image: Shutterstock.com] Ora goroh Saiki wis meh nem sasi wiwit pasukan Rusia pisanan nyerang Ukraina, miwiti kampanye pertumpahan getih ing negara Eropah sing biyen tentrem. Ing wektu iku, wong Ukrainia wis nuduhake kakuwatan… Read More »

Sektor Game Cyber ​​​​Serangan Munggah 167% Sajrone Taun kepungkur

Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan pungkasan. [Image: Shutterstock.com] Wawasan sing nggumunake Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan kepungkur. Perusahaan Cybersecurity Akamai ngetokake laporan anyar babagan perkara kasebut, nyorot sawetara tokoh penting babagan serangan digital. Perusahaan AS minangka target utama para peretas Laporan kasebut kanthi irah-irahan ‘Game Awakened,’ nemokake… Read More »