Tag Archives: Shareholder

MGM nyedhaki LeoVegas Takeover minangka Shareholder OK Deal

Mayoritas pemegang saham LeoVegas wis sarujuk kanggo ngedol menyang MGM kanthi regane kira-kira $604 yuta. [Image: Shutterstock.com] Roda obah MGM Resorts International wis nyedhaki tuku raksasa game Swedia LeoVegas. Ing voting minggu iki, 96% pemegang saham LeoVegas nampa tawaran tender umum SEK61 ($5.71) saben saham. nampa persetujuan peraturan pungkasan sasi pungkasan MGM pisanan main kanggo… Read More »