Tag Archives: slot gacor

Kindred Faces $42.7M Denda yen tetep beroperasi ing Norwegia

Pengatur Gambling ing Norwegia wis dielingake Kindred Group sing padha bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka $ 42,7 mayuta-yuta yen padha terus operate ing negara. [Image: Shutterstock.com] Potensi tagihan sing akeh banget Norwegia gambling regulator wis ditanggepi bebaya kanggo Kindred Group sing bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka NOK437 yuta (US $ 42,7 mayuta-yuta) yen… Read More »

IGT menang tuntutan hukum marang DOJ, Mratelakake panemume Wire undhang 2018 Nixed

Pengadilan Distrik US saka Distrik Rhode Island wis mrentah ing sih saka IGT ing tuntutan hukum marang DOJ US, konfirmasi sing Undhang-undhang Wire mung ndadekake interstate olahraga online totoan ilegal. [Image: Shutterstock.com] Industri gambling online bisa ambegan Industri gambling online misale jek bali ing sisih apik saka Interstate Wire undhang saka 1961 (Wire undhang). Kamis,… Read More »

CEO Disney Says ESPN Ora Bakal Nangani Betting Olahraga

ESPN lan Disney saiki nggoleki pihak katelu kanggo mbantu dheweke mlebu ing jagad taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Tau ing kertu CEO Disney Bob Chapek ngandika ana sing jaringan olahraga afiliasi ESPN looking for partners kanggo mlebu ing pasar totoan olahraga. Saiki, kita bakal mbutuhake mitra kanggo nindakake iku, amarga kita ora bakal dadi buku. “Kita… Read More »

Wynn, Related nawakake kanggo New Casino ing Midtown Manhattan

pangembang real estate Associated Company wis teamed munggah karo Wynn Resorts ing pangarep-arep saka ngembangaken casino New York. [Image: Shutterstock.com] Raksasa kerja bareng Loro raksasa industri sing kontras gabung karo tawaran kanggo gaya casino Las Vegas anyar ing New York City ing lokasi sing sadurunge dianggep minangka stadion Jets lan Yankees anyar. tawaran kanggo lisensi… Read More »

Politikus Las Vegas Dituduh Mateni Wartawan Lokal

Administrator Umum Clark County Robert Telles ngadhepi tuduhan pembunuhan sawise mateni wartawan Las Vegas Review-Journal Jeff German. [Image: Shutterstock.com] Suspect ing ditahan A politikus Las Vegas ditahan polisi, ngadhepi biaya sing matèni wartawan lokal. Polisi nyekel Administrator Jenderal Clark County Robert Telles amarga dicurigai mateni Las Vegas Review-Journal wartawan Jeff German. Wartawan kasebut ditusuk kaping… Read More »

Siji ing Lima Dewasa Bet ing Olahraga Taun kepungkur

Miturut Pew Research, mung ing siji saka limang Amerika gambled olahraga taun pungkasan. [Image: Shutterstock.com] Indikasi survey Saklawasé siji saka limang wong diwasa AS taruhan olahraga ing 2021, miturut laporan Pew Research sing dirilis Rebo. 19% saka responden melu ing sawetara wangun gambling olahraga 6,034 wong diwasa ditliti saka 5-17 Juli minangka bagéan saka panliten… Read More »

Dara O’Kearney: poker – Profesi luar biasa sepi

VSO News writer Dara O’Kearney udur sing, nalika iku mbiyantu kanggo nggawe jaringan ing donya sepi profesional poker , ana wektu lan panggonan. [Image: Shutterstock.com] nuduhake pengalaman Poker minangka profesi sing sepi banget. Yen sampeyan online poker pro, sampeyan Sejatine ora co-buruh. Saben uwong sing nindakake pakaryan sing padha karo sampeyan minangka pesaing langsung. Manungsa… Read More »

Davante Adams Ditunjuk minangka Brand Ambassador MGM Resorts

Davante Adams minangka pemain NFL aktif pisanan sing dadi duta merek MGM Resorts. [Image: Shutterstock.com] Sambungan Raiders liyane Las Vegas Raiders panrima sudhut Davante Adams saiki ambassador account kanggo MGM Resorts International. MGM Resorts wis partner game resmi kanggo Raiders. Dheweke bakal ditampilake ing inisiatif konten digital perusahaan lan kampanye pemasaran. Lintang uga sok-sok njupuk… Read More »

Game Aristokrat Partners karo New England Patriots

New England Patriots wis kadhaptar Aristocrat Gaming minangka partner anyar. [Image: Shutterstock.com] Gabung karo New England Patriots New England Patriots wis sarujuk kontrak multi-taun karo Aristocrat Gaming sing bakal nggawa perusahaan menyang Gillette Stadium. salah sawijining waralaba paling sukses lan legendaris ing NFL” “We are seneng partner karo New England Patriot, salah siji saka franchise… Read More »

Wynn Announces New Macau Casino Aplikasi Lisensi

Wynn Macau wis dadi operator casino pisanan kanggo publicly konfirmasi wis diajukake aplikasi kanggo lisensi casino Macau anyar. [Image: Shutterstock.com] Penggerak awal Wynn Macau punika operator casino pisanan sing mbewarakke sing wis Applied kanggo lisensi operasi anyar ing Special Administrative Region. Dheweke ngumumake Selasa yen dheweke menehi tender kanggo pamrentah ing Macau. deadline kanggo ngirim… Read More »