Tag Archives: slot online

UKGC Betway Denda £ 400.000 kanggo Iklan kanggo Anak

UKGC marang carane rapet ngawasi industri sawise kenek Betway karo denda dibalèkaké kanggo loro mikro-gagal sing kapapar anak kanggo sawijining gambling situs. [Image: Shutterstock.com] Regulator waspada Nalika pamaréntahan Liz Truss wis diijini kertas putih UK ing gambling reformasi menyang ngisor tray, wis regulator gambling nasional ora diijini lisensi kanggo njupuk kauntungan saka status quo. Betway… Read More »

Coyote Tandha Sponsor Jersey Native American First NHL

Arizona Coyotes dadi tim pisanan ing NHL karo NHL minangka sponsor jersey, partnering karo Crazy River Resorts & Casinos. [Image: Shutterstock.com] merek jersey ngarep Arizona Coyotes wis mbantu mbangun bab anyar ing sajarah NHL kanthi mlebu sponsor jersey NHL pisanan ing liga. pisanan ngendi tim padha diijini Panggenan gambling sponsor ing jerseys Gila River Indian… Read More »

Wynn Resorts Tujuane Nolak Tuntutan Terapi Pijet

Wynn Resorts pindhah menyang nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet sing nyatakake pirang-pirang kedadeyan seksual lan serangan. [Image: Shutterstock.com] Kasus pelecehan seksual Pengacara sing makili Wynn Resorts Ltd. pengin nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet Wynn Resorts sadurungé iki sasi. A nyoba wis dijadwal kanggo Oktober. Steve Wynn nuntut dheweke dadi… Read More »

Nggawe Slot Game World

VSO News ngandika karo Nir Ronen, pangareping perwira komersial lan operasi Spinominal, kanggo gain kaweruh ing donya anyar supplier kang slot game. Nunggang ombak Supplier game basis Israel Spinominal wis thukul wiwit diluncurake ing 2014. Sawise perusahaan cilik, pangembang saiki dadi pesaing utama ing slot online, duwe portofolio liwat 300 judhul lan nambah 1-3 game… Read More »

BetMGM Dijenengi New NBC Sunday Night Football Sponsor

BetMGM wis njupuk alih PointsBet minangka sponsor taruhan NBC Sunday Night Football. [Image: Shutterstock.com] njupuk alih BetMGM minangka Sponsor taruhan Sunday Night Football anyar NBC, ngganti PointsBet. Periode perusahaan kasebut diwiwiti kanthi pertunjukan pra-pertandhingan kanggo pertandhingan Minggu wengi pungkasan antarane Green Bay Packers lan Chicago Bears. sponsor kanggo liyane mangsa Alesan kanggo owah-owahan iku PointsBet… Read More »

Mbappé Spurs Revisit French Football Gambling Deal

Bintang bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk posisi anti-judi, nyebabake kerusuhan ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Prancis. [Image: Shutterstock.com] Protest marang gambling Superstar bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk sikap angel marang gambling perusahaan, kang wis impact gedhe ing pendekatan bal-balan Prancis kanggo totoan olahraga. Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane. Mbappe, pemain… Read More »

Venetian Reneges ing $ 1m + ing poker Comp njamin

Venetian lan PokerGO mbatalake rong acara ing Festival Stairway to Millions ing akhir minggu, kanthi hadiah gabungan sing dijamin ngluwihi $ 1 yuta. [Image: PokerGO] Tangga kanggo apa-apa pemain poker Angry njupuk kanggo Twitter ing akhir minggu minangka The Venetian mbatalake loro acara karo total ‘jaminan’ $ 1,1 mayuta-yuta. Kamar poker mandheg sing dijadwalake $… Read More »

Macau Gambling Kepala Nolak Laundering, Gaming Illegal

Alvin Chau, tokoh penting ing Macau kang gambling pemandangan, rek sawetara biaya related kanggo ilegal gambling ing pengadilan ana. [Image: Shutterstock.com] Tuduhan marang Alvin Chau Alvin Chau, dhuwur-profil gambling eksekutif ing Macau, rek tuduhan saka ilegal gambling , laundering dhuwit lan mlaku sindikat pidana sak nyoba ana. dipenjara ing warrant nuduh wong saka ilegal gambling… Read More »

bet365 kanggo Ngaso Kegiatan Marketing Sajrone Panguburan Ratu

bet365 bakal mandek marketing operasi ana kanggo panguburan Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com] Operasi bisu Operator totoan bet365 ngetokake kabar babagan kebijakan perusahaan lan prilaku industri sadurunge panguburan Ratu Elizabeth II ana. kalebu kiriman media sosial lan pariwara media berbayar” “bet365 mandhek kabeh kegiatan marketing metu-madhep sedina muput dina ana,” perusahaan ngandika ing statement. “Iki… Read More »

IGT menang tuntutan hukum marang DOJ, Mratelakake panemume Wire undhang 2018 Nixed

Pengadilan Distrik US saka Distrik Rhode Island wis mrentah ing sih saka IGT ing tuntutan hukum marang DOJ US, konfirmasi sing Undhang-undhang Wire mung ndadekake interstate olahraga online totoan ilegal. [Image: Shutterstock.com] Industri gambling online bisa ambegan Industri gambling online misale jek bali ing sisih apik saka Interstate Wire undhang saka 1961 (Wire undhang). Kamis,… Read More »