Tag Archives: slot

Nggawe Slot Game World

VSO News ngandika karo Nir Ronen, pangareping perwira komersial lan operasi Spinominal, kanggo gain kaweruh ing donya anyar supplier kang slot game. Nunggang ombak Supplier game basis Israel Spinominal wis thukul wiwit diluncurake ing 2014. Sawise perusahaan cilik, pangembang saiki dadi pesaing utama ing slot online, duwe portofolio liwat 300 judhul lan nambah 1-3 game… Read More »

Kunci Desain Slot Peledak

VSO News duduk bersama Frank McPolin, direktur pelaksana Bang Bang Games, untuk mencari tahu tentang slot baru Jekyllz Wild ULTRANUDGE yang akan datang. Desain slot eksplosif Bang Bang Games adalah anggota yang relatif baru di sektor game online. Berbasis di London, Inggris, pengembang slot pertama kali diluncurkan lebih dari dua tahun lalu dan menggambarkan penawaran… Read More »

Best New Online slot minggu iki

We ngrameke pahlawan unsung game kanggo roundup paling anyar minggu iki paling anyar online slot . Woohoo Games, Spinominal lan Habanero kabeh fitur karo sawetara anyar mengilap rilis slot dijamin dadi favorit penggemar ing 2022. Lan mesthi, sampeyan bisa muter kabeh ndhuwur online anyar iki slot free kene. Woohoo Games pisanan karo Pirate Choice intrepid.… Read More »

“Kita Nyoba Nggawe Slot Paling Apik sing Digawe”

VSO News ngomong karo Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – merek & pemasaran, kanggo entuk wawasan babagan game anyar Buffalo Toro. Kualitas tinimbang kuantitas ELK Studios wis ditampilake ing VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu luwih saka 20 kaping wiwit koleksi wiwit ing 2019. Studio game Swedia terus kanggo break cetakan saka desain slot karo saben release… Read More »

Kuwatir ing Australia Swara US $ 7.7bn Slot Mundhut ing taun

Ana badhan ing Australia liwat riset anyar nuduhake yen slot machine gamblers ing Australia ilang luwih saka AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) ing taun financial 2021-2022. [Image: Shutterstock.com] Babagan angka Tanggung jawab gambling panyengkuyung wis ditulis badhan bab tingkat dhuwur saka kegiatan gambling ing Australia. riset anyar marang sing Australia ilang luwih… Read More »

UNLV Slot Machine dadi Viral Sajrone College Football Kickoff

Tim bal-balan UNLV nggawe mesin slot interlude perayaan sajrone game bal-balan akhir minggu lan langsung dadi viral. [Image: YouTube/Eddie Hoeweleryt] Vegas lan bal-balan teka bebarengan Minggu nol ing bal-balan kuliah nggawa eseman saka para penggemar sing seneng, nyorot game saka para atlit sing nggumunake, lan… mesin slot. Bener, gelandang Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Austin… Read More »