Tag Archives: Sponsor

Coyote Tandha Sponsor Jersey Native American First NHL

Arizona Coyotes dadi tim pisanan ing NHL karo NHL minangka sponsor jersey, partnering karo Crazy River Resorts & Casinos. [Image: Shutterstock.com] merek jersey ngarep Arizona Coyotes wis mbantu mbangun bab anyar ing sajarah NHL kanthi mlebu sponsor jersey NHL pisanan ing liga. pisanan ngendi tim padha diijini Panggenan gambling sponsor ing jerseys Gila River Indian… Read More »

BetMGM Dijenengi New NBC Sunday Night Football Sponsor

BetMGM wis njupuk alih PointsBet minangka sponsor taruhan NBC Sunday Night Football. [Image: Shutterstock.com] njupuk alih BetMGM minangka Sponsor taruhan Sunday Night Football anyar NBC, ngganti PointsBet. Periode perusahaan kasebut diwiwiti kanthi pertunjukan pra-pertandhingan kanggo pertandhingan Minggu wengi pungkasan antarane Green Bay Packers lan Chicago Bears. sponsor kanggo liyane mangsa Alesan kanggo owah-owahan iku PointsBet… Read More »

DraftKings Sponsor Amazon Kamis Wengi Football

DraftKings minangka sponsor multi-taun anyar kanggo Thursday Night Football ing Amazon Prime Video. [Image: Shutterstock.com] Perjanjian multi-taun DraftKings saiki dadi sponsor kanggo siaran Thursday Night Football (TNF) Amazon. Operator totoan olahraga ngumumake kabar kasebut ing dina Selasa, kanthi hubungan multi-taun wiwit tanggal 15 September nalika Kepala Kansas City main Los Angeles Chargers. panyedhiya eksklusif pra-pertandhingan… Read More »

Khabib Nurmagomedov Ora Bakal Njupuk Sponsor Sportsbook

Mantan juara UFC Khabib Nurmagomedov ngomong babagan proliferasi sponsor perusahaan taruhan ing olahraga. [Image: Shutterstock.com] “Luwih ala tinimbang alkoholisme” Mantan juara kelas ringan UFC, Khabib Nurmagomedov, ujar manawa dheweke ora bakal nganggep kerja bareng karo buku olahraga sawayah-wayah. Kita ora butuh bookmaker.” “Kita duwe akeh sponsor apik sing makarya karo kita lan nganakake acara karo… Read More »

PSG Tandha Rusia Kontroversial Betting Sponsor 1xBet

Paris Saint-Germain bakal disponsori dening Rusia-diadegaké 1xBet, kang wis nyebabake sawetara kontrovèrsi. [Image: Shutterstock.com] Watesan wilayah tim bal-balan Prancis Paris Saint-Germain (PSG) wis partnered karo platform totoan kontrovèrsial 1xBet kanggo telung mangsa sabanjuré. ngadhepi akeh skandal lan wis dilarang ing akeh negara EU 1xBet bakal dadi sponsor regional PSG ing Asia lan Afrika, nanging ora… Read More »