Tag Archives: Sports

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Sports Betting Deal

Musuh sajarah hak TV Churchill Downs lan FanDuel wis mlebu multi-taun, multi-lapisan menehi hasil, janji bakal inovasi pengalaman totoan kanggo pembuangan jaran. [Image: Shutterstock.com] Kemitraan multifaceted Sawise pirang-pirang taun kanthi cara sing salah babagan hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) lan FanDuel nyingkirake bedane kanthi menehi tandha perjanjian totoan olahraga multi-taun. hak sponsor non-eksklusif kanggo… Read More »

MaximBet Partners karo Genius Sports kanggo Akses Data NFL

Genius Sports wis menehi hasil kanggo nyedhiyakake MaximBet karo data NFL pas wektune kanggo kickoff musim. [Image: Shutterstock.com] Njupuk kanggo data MaximBet gabung karo Genius Sports lan bakal miwiti nggunakake data lan analytics wektu nyata saka suite produk NFL. MaximBet saiki ngerti data liga paling anyar Kanthi musim 2022 NFL disetel kanggo miwiti Kamis wengi,… Read More »

Maryland Mobile Sports Betting Aplikasi Periode Open

Maryland olahraga totoan arep mobile saiki jendhela kanggo app wis dibukak. [Image: Shutterstock.com] tataran anyar Maryland Sports Betting Aplikasi Review Komisi (SWARC) wis mbukak jendhela kanggo aplikasi lisensi totoan olahraga. Maryland Sports Betting iki legalized taun pungkasan liwat HB940, sanajan pasar online negara tetep metu saka layanan. Panyebaran gambling , digabungake karo institusi kayata Baltimore… Read More »

Kansas pamblokiran 16.000 Missouri Sports Bettors ing Bukak

Nalika 522.000 wong ing negara Kansas bisa ngakses aplikasi totoan olahraga ing dina pisanan pasar legal minggu kepungkur, 16.000 nyoba kanggo ngakses app saka tetanggan Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com] Respon massal Bookmakers ing Kansas nggawa pasar totoan olahraga legal negara kanggo urip ing cara gedhe ing dina Bukak, lan tanggi Missouri usaha kanggo tresna partai… Read More »

Analyst Skeptic About California Sports Betting Odds

Analis game anjog tartamtu ora mikir sing California olahraga totoan ngukur legalization bakal njaluk support Pamilih cukup ing November. [Image: Shutterstock.com] Pandangan pesimis Nalika macem-macem pamangku kepentingan optimistis babagan kamungkinan saka totoan olahraga legal teka ing California rauh, Analysts pracaya sing 8. November voting ora nyedhiyani kesempatan sing. Loro olahraga totoan langkah legalization mimpin kanggo… Read More »

Sports Betting in Kansas Lives With Six Sports Books

Kansas olahraga totoan dibukak karo papat kasino lan enem buku olahraga ana. [Shutterstock.com] Kansas olahraga totoan saiki urip Taruhan olahraga Kansas saiki resmi urip, ngidini bettors kanggo nyelehake taruhan ing salah siji saka papat kasino utawa enem app. bakal ana “peluncuran lengkap” sajrone seminggu Gubernur Laura Kelly mlebu Senat Bill 84 awal taun iki, ngidini… Read More »

VSO California Sports Betting Tanya Jawab Eksklusif Ora Ora ing 27

Retak lan kecanduan Ing California, perang politik nglawan proposisi taruhan olahraga dadi panas. Ing tangan siji, koalisi operator totoan komersial kalebu FanDuel lan Draftkings wis ndhukung Proposition 27 kanggo totoan online. Kangge, mayoritas suku California ndhukung Proposition 26 kanggo totoan urip ing kasino suku. mbuwang kampanye politik wis samesthine kanggo mencet rekor negara Loro-lorone kelompok… Read More »

Gedung Putih Debat kanggo Florida Sports Betting Agreement

Pamrentahan Biden wis nyengkuyung sacara umum perjanjian taruhan olahraga Florida ing antarane negara kasebut lan Suku Seminole sing bubar bubar. [Image: Shutterstock.com] totoan olahraga Florida Pamrentahan Biden nyengkuyung pengadilan banding kanggo mulihake kesepakatan sing menehi kontrol Suku Seminole babagan taruhan olahraga Florida. Dorong saka Gedung Putih teka sangang sasi sawise hakim Washington mutusake yen persetujuan… Read More »

Penn kanggo ndarbeni Enggo bareng isih saka Barstool Sports

Penn Entertainment tuku kabeh saham pinunjul saka Barstool Sports, saéngga bisa ngontrol perusahaan media kasebut. [Image: Shutterstock.com] Njupuk kontrol lengkap Penn Entertainment, biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, wis sarujuk kanggo tuku Enggo bareng pinunjul isih ing Barstool Sports. Akibaté, perusahaan casino bakal duwe kontrol lengkap ing organisasi media olahraga. Barstool bakal dadi anak perusahaan… Read More »

Presiden Peru Legalizes Sports Betting lan iGaming

Presiden Peru wis resmi dileksanakake hukum sing bakal weruh negara miwiti totoan olahraga legal lan pasar gambling remot. [Image: Shutterstock.com] hukum anyar Presiden Peru Pedro Castillo wis nggawe taruhan olahraga lan iGaming sah ing negarane. Castillo mlebu aturan anyar pungkasan ana, ngenalaken gambling peraturan pasar lan 12% tax ing totoan olahraga lan bathi totoan online.… Read More »