Tag Archives: Sportsbooks

Sportsbooks Ora Ndhukung Liz Truss kanggo Long Term minangka UK PM

Sportsbook Inggris ora banget optimistis babagan Liz Truss dadi Perdana Menteri kanggo jangka panjang. [Image: Shutterstock.com] Ora optimistis banget Sportsbooks Inggris ora banget bullish ing mbesuk Perdana Menteri Inggris Liz Truss karo long term. William Hill percaya yen pemerintahan Truss luwih cendhek tinimbang Theresa May, sing ngentekake 1.106 dina ing 10 Downing Street. Partai Konservatif… Read More »

Tyson Fury Favorit liwat Anthony Joshua, Say Sportsbooks

Sportsbooks milih Tyson Fury ing pertandhingan tinju potensial karo kanca kelas berat Inggris Anthony Joshua. [Image: Tyson Fury Twitter] Wong-wong negara kelas berat tabrakan “Gypsy King” Tyson Fury minangka favorit awal ing pertandhingan sing dikabarake nglawan kanca kelas berat Inggris Anthony Joshua. Aku arep menehi kowe kesempatan kanggo nglawan aku” “Anthony Joshua, aku ngerti sampeyan… Read More »

Kansas Sportsbooks Saiki Bisa Bukak ing 1. September

Kansas olahraga totoan bakal miwiti 1. September sawise owah-owahan cepet saka legislatif. [Image: Shutterstock.com] Kejutan sing apik Pejabat Kansas wis kaget akeh wong sawise ngumumake manawa buku olahraga kasebut bakal bisa diluncurake tanggal 1 September. Sadurungé minggu iki, katon kaya buku olahraga Kansas ora duwe kesempatan kanggo urip sadurunge wiwitan musim NFL tanggal 8 September,… Read More »

Ohio Sportsbooks Diluncurake Tengah Wengi Tanggal 1 Januari 2023

Sportsbooks bakal bisa urip pisanan ing Ohio ing tengah wengi tanggal 1 Januari 2023. [Image: Shutterstock.com] Wektu wiwitan tetep Ohio Casino Komisi Control wis dicethakaké ana sing olahraga toko lan online bakal miwiti nampa taruhan sanalika jam tekan tengah wengi 1. Januari 2023. Regulator gambling negara announced kaping wiwitan resmi kanggo pasar totoan legal Ohio… Read More »

Rekor Wanita EURO kanggo Sportsbooks

Wanita Inggris ngangkat piala EURO ana wengi, lan kompetisi nambah popularitas bisa ateges kabar apik kanggo Sportsbooks kanggo bathi mangsa. [Image: Lionesses Twitter] Tekan dhuwur anyar Biasane, buku olahraga ing saindenging jagad gumantung banget karo turnamen bal-balan gedhe sing kudu ditangani. Kanggo Piala Donya FIFA sadurunge ing taun 2018, contone, prakiraan nuduhake manawa pamirsa taruhan… Read More »