Tag Archives: Startup

Jake Paul mundhakaken $ 50M kanggo New Sports Betting Startup Betting

Jake Paul wis nampa $ 50 yuta ing pendanaan kanggo Betr, perusahaan totoan olahraga kang co-didegaké. [Image: Shutterstock.com] Ngembangake pembangunan Sensasi Internet lan petinju Jake Paul terjun ing jagad judi kanthi woro-woro paling anyar: nggawe platform taruhan mikro. Paul, 25 taun, ngumumake Senin yen dheweke lan pakar industri Joey Levy wis kerja sama kanggo mbentuk… Read More »