Tag Archives: Stock

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »