Tag Archives: taun

Siji ing Lima Dewasa Bet ing Olahraga Taun kepungkur

Miturut Pew Research, mung ing siji saka limang Amerika gambled olahraga taun pungkasan. [Image: Shutterstock.com] Indikasi survey Saklawasé siji saka limang wong diwasa AS taruhan olahraga ing 2021, miturut laporan Pew Research sing dirilis Rebo. 19% saka responden melu ing sawetara wangun gambling olahraga 6,034 wong diwasa ditliti saka 5-17 Juli minangka bagéan saka panliten… Read More »

Kuwatir ing Australia Swara US $ 7.7bn Slot Mundhut ing taun

Ana badhan ing Australia liwat riset anyar nuduhake yen slot machine gamblers ing Australia ilang luwih saka AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) ing taun financial 2021-2022. [Image: Shutterstock.com] Babagan angka Tanggung jawab gambling panyengkuyung wis ditulis badhan bab tingkat dhuwur saka kegiatan gambling ing Australia. riset anyar marang sing Australia ilang luwih… Read More »

Legenda Bay First New Northern Nevada Casino ing 20 taun

Legenda Bay Casino wis dibukak, nggawe casino pisanan mbukak ing Northern Nevada ing luwih saka rong puluh taun. [Image: Shutterstock.com] Tonggak sejarah kanggo wilayah kasebut Legenda Bay Casino wis dibukak lawang kanggo pisanan, nggawe casino anyar pisanan ing Northern Nevada ing luwih saka 20 karo. Masyarakat bisa mlebu ing properti kasebut ing dina Selasa sawise… Read More »

Mantan Polisi Cheat entuk 14 taun kunjara sawise Gambling $ 2m

A hakim ing California wis dihukum mantan polisi kanggo 14 taun ing pakunjaran sing squandered luwih saka $ 2 yuta ing korban dhuwit ing casino San Manuel. [Image: Shutterstock.com] Hakim mbanting mantan polisi Sawise nganggep mantan polisi kasebut minangka “salah sawijining wong sing paling jahat” sing nate kerja bareng, Hakim Distrik AS Michael W. Fitzgerald… Read More »

Belanja Iklan Judi Online AS Bisa Tekan $1,8B ing taun 2022

operator gambling online AS samesthine kanggo nglampahi $ 1,8 milyar taun iki iklan kurban. [Image: Shutterstock.com] dandan gedhe US Sportsbook lan operator iGaming wis ngginakaken akeh banget ing iklan taun iki kanggo ngamanake minangka akeh pangsa pasar sabisa. mundhak 80% taun-over-taun Ing 2021, operator judi online AS mbuwang kira-kira $ 1 milyar kanggo ngiklanake penawarane.… Read More »

IGT Njaluk Patang Taun Extend kanggo New York Lottery Contract

IGT wis dijamin extension patang taun kanggo kontrak kanggo sumber teknologi kanggo New York Lottery. [Image: Shutterstock.com] Nggedhekake orane katrangan saka sesambetan International Game Technology (IGT) Plc wis entuk extension patang taun kanggo kontrak karo New York Lottery. IGT announced ana sing anak perusahaan IGT Global Solutions Corporation bakal terus teknologi sumber kanggo salah siji… Read More »

Tenis Italia Ump dilarang pitung taun amarga pertandhingan

Pejabat tenis Italia Lorenzo Chiurazzi wis dilereni soko tugas suwene pitu setengah taun amarga pelanggaran pengaturan pertandingan. [Image: Shutterstock.com] Paukuman cepet Wasit kursi tenis tingkat nasional Italia lan juru garis Lorenzo Chiurazzi wis dilarang dening Badan Integritas Tenis Internasional (ITIA) suwene pitung setengah taun kanggo ndandani pertandingan. denda $50.000, kang $33.500 wis dilereni soko tugas… Read More »

Red Rock Tujuane “Pandhobel” Portofolio ing taun 2030

Ing telpon pangentukan Q2, Red Rock Resorts ngumumake yen arep ngganda portofolio properti ing taun 2030. [Image: Shutterstock.com] Strategi game dawa Bubar, Red Rock Resorts wis rampung seri tumbas real estate utama ing Las Vegas, nalika uga ngulungake casinos underperforming kanggo werni wrecking. Miturut CEO Frank Fertitta, langkah-langkah kasebut minangka bagean saka strategi jangka panjang… Read More »

Sektor Game Cyber ​​​​Serangan Munggah 167% Sajrone Taun kepungkur

Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan pungkasan. [Image: Shutterstock.com] Wawasan sing nggumunake Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan kepungkur. Perusahaan Cybersecurity Akamai ngetokake laporan anyar babagan perkara kasebut, nyorot sawetara tokoh penting babagan serangan digital. Perusahaan AS minangka target utama para peretas Laporan kasebut kanthi irah-irahan ‘Game Awakened,’ nemokake… Read More »

Wong Dipenjara 10 Taun Amarga Ngrampok Buku Olahraga

Wong sing nggunakake bedhil palsu kanggo ngrampok limang buku olahraga London dihukum sepuluh taun penjara. [Image: Shutterstock.com] Sportsbook ora perlu kuwatir maneh Wong sing nggunakake baton minangka shotgun palsu kanggo ngrampog sawetara buku olahraga ritel ing London, Inggris bakal nglampahi sepuluh taun ing pakunjaran. Brett Mullan, 50, nyimpen tongkat collapsible ing tas plastik kang digunakake… Read More »