Tag Archives: teka

Dhiskusi RAW/Leander Moonlight Wolves lan Rilis sing bakal teka

VSO News ketemu karo loro anggota saka RAW iGaming / tim Games Leander kanggo gain pemahaman ing desain slot, kalebu direktur Manajemen akun Salvador Lima Ruiz (digambar) lan desainer game Nicolas Pavelek. Ngelu ing rembulan Diadegake ing Maret 2021, RAW iGaming minangka desainer game sing relatif anyar sing bangga karo rilis slot sing gampang dingerteni‚Ķ Read More »