Tag Archives: Tinju

Ngalih Peluang Tinju Jake Paul-Anderson Silva, Dhukungan Silva

Jake Paul ora maneh favorit marang Anderson Silva sawise bookmakers pisanan sijine wong kaya. [Shutterstock.com] Donya tabrakan Wektu cendhak Jake Paul minangka favorit ing pertandhingan tinju sing bakal teka nglawan Anderson Silva wis rampung. tantangan paling gedhe Paul, YouTuber lan penghibur kanthi luwih saka 45 yuta pengikut media sosial, bakal ngadhepi mantan juara UFC nalika… Read More »