Tag Archives: totoan

ijol-ijolan totoan UK didenda UKGC £ 630.000

Sakcepete sawise nerbitake denda gedhe kanggo LeoVegas, UKGC wis kenek totoan exchange Smarkets karo enem-tokoh nggoleki kanggo anti-dhuwit laundering lan Gagal tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com] Multiple failures Ing Inggris, ijol-ijolan totoan Smarkets (Malta) Limited saiki kudu mbayar denda £630,000 ($745,594) kanggo sawetara tanggung jawab sosial lan kegagalan anti pencucian dhuwit. Komisi Gambling Inggris ngumumake… Read More »