Tag Archives: Tournament

Hustler Casino reneges $ 250.000 Tournament njamin

Prediksi overlay, Hustler Casino dibatalake $ 250.000 dijamin turnamen hadiah blumbang sawise patang flights dhisikan lan wis dijupuk akeh panas kanggo. [Image: Alessio Domato via Wikimedia Commons] Apa sing wis ditindakake ora bisa dibatalake Larry Flynt misuwur sapisan ngandika: “Mratelakake panemume kaya assholes – saben wong duwe.” Iki duweku: Aja janji sing ora pengin ditepati.… Read More »