Tag Archives: Truss

Sportsbooks Ora Ndhukung Liz Truss kanggo Long Term minangka UK PM

Sportsbook Inggris ora banget optimistis babagan Liz Truss dadi Perdana Menteri kanggo jangka panjang. [Image: Shutterstock.com] Ora optimistis banget Sportsbooks Inggris ora banget bullish ing mbesuk Perdana Menteri Inggris Liz Truss karo long term. William Hill percaya yen pemerintahan Truss luwih cendhek tinimbang Theresa May, sing ngentekake 1.106 dina ing 10 Downing Street. Partai Konservatif‚Ķ Read More »