Tag Archives: Tujuane

Wynn Resorts Tujuane Nolak Tuntutan Terapi Pijet

Wynn Resorts pindhah menyang nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet sing nyatakake pirang-pirang kedadeyan seksual lan serangan. [Image: Shutterstock.com] Kasus pelecehan seksual Pengacara sing makili Wynn Resorts Ltd. pengin nolak tuntutan hukum sing diajukake dening terapi pijet Wynn Resorts sadurungé iki sasi. A nyoba wis dijadwal kanggo Oktober. Steve Wynn nuntut dheweke dadi… Read More »

Red Rock Tujuane “Pandhobel” Portofolio ing taun 2030

Ing telpon pangentukan Q2, Red Rock Resorts ngumumake yen arep ngganda portofolio properti ing taun 2030. [Image: Shutterstock.com] Strategi game dawa Bubar, Red Rock Resorts wis rampung seri tumbas real estate utama ing Las Vegas, nalika uga ngulungake casinos underperforming kanggo werni wrecking. Miturut CEO Frank Fertitta, langkah-langkah kasebut minangka bagean saka strategi jangka panjang… Read More »