Tag Archives: Tuku

Churchill Downs mbayar awis $79M kanggo tuku Ellis Park

Churchill Downs tuku Ellis Park ing Kentucky ing awis $ 79 yuta. [Image: Shutterstock.com] Kesepakatan amba Churchill Downs Inc. (CDI) wis mlebu persetujuan kanggo tuku Ellis Park ing Henderson, Kentucky minangka bagéan saka $ 79 yuta awis menehi hasil. anjog gambling lan perusahaan racing announced kabar ana. Minangka asil saka menehi hasil, CDI bakal duwe… Read More »

VICI Properties tuku Rocky Gap Casino ing $ 260M Deal

VICI Properties dituku Rocky Gap Casino Resort in Maryland karo Century Casinos pa pa pa gabungan $ 260 mayuta-yuta. [Image: Shutterstock.com] Real estate, operasi kapisah VICI Properties Inc. tuku Rocky Gap Casino Resort ing Flintstone, Maryland saka Golden Hiburan ing $ 260 yuta awis. Kepercayaan investasi real estate (REIT) ngumumake rencana ing Kamis. Iku bakal… Read More »

MGM Resorts Entuk Persetujuan Regulasi kanggo Tuku LeoVegas

MGM Resorts wis nampa kabeh persetujuan peraturan perlu kanggo nerusake karo $ 607 yuta disualekno saka LeoVegas. [Image: Shutterstock.com] Full uap ahead MGM Resorts International saiki duwe kabeh persetujuan peraturan sing relevan sing dibutuhake kanggo njupuk LeoVegas. Perusahaan casino announced ing May plans kanggo ndarbeni merek gambling online ing $ 607 yuta menehi hasil. ngembangaken… Read More »