Tag Archives: UKGC

UKGC Betway Denda £ 400.000 kanggo Iklan kanggo Anak

UKGC marang carane rapet ngawasi industri sawise kenek Betway karo denda dibalèkaké kanggo loro mikro-gagal sing kapapar anak kanggo sawijining gambling situs. [Image: Shutterstock.com] Regulator waspada Nalika pamaréntahan Liz Truss wis diijini kertas putih UK ing gambling reformasi menyang ngisor tray, wis regulator gambling nasional ora diijini lisensi kanggo njupuk kauntungan saka status quo. Betway… Read More »

UKGC alamat Gambling Masalah, lampus ing UK

Riset ing UK nuduhake yen gamblers masalah luwih kamungkinan kanggo menehi anak karcis lotre awal lan kanthi mangkono duweni potensi mimpin wong mudhun gambling path. [Image: Shutterstock.com] efek sisih gambling kesehatan mental lan stabilitas terus dadi fokus penyidik ​​ing tengah boom unprecedented ing gambling sak donya. nggunakake doodles, kang akeh wong uncalan karo ulang tahun… Read More »

UKGC Etain Hits Record Breaking £17m

Entain Group didenda £17m ($20.6m) dening UKGC amarga tanggung jawab sosial lan masalah pencucian dhuwit. [Image: Shutterstock.com] paukuman pinunjul Komisi Gambling UK (UKGC) wis dianugerahi paukuman financial paling gedhe durung – denda pa 17 yuta ($ 20,6 mayuta-yuta) kanggo Entain Group. Pengatur gambling pangareping wilayah announced paukuman ana, karo pelanggaran related kanggo anti-dhuwit laundering lan… Read More »

ijol-ijolan totoan UK didenda UKGC £ 630.000

Sakcepete sawise nerbitake denda gedhe kanggo LeoVegas, UKGC wis kenek totoan exchange Smarkets karo enem-tokoh nggoleki kanggo anti-dhuwit laundering lan Gagal tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com] Multiple failures Ing Inggris, ijol-ijolan totoan Smarkets (Malta) Limited saiki kudu mbayar denda £630,000 ($745,594) kanggo sawetara tanggung jawab sosial lan kegagalan anti pencucian dhuwit. Komisi Gambling Inggris ngumumake… Read More »