Tag Archives: undhang

IGT menang tuntutan hukum marang DOJ, Mratelakake panemume Wire undhang 2018 Nixed

Pengadilan Distrik US saka Distrik Rhode Island wis mrentah ing sih saka IGT ing tuntutan hukum marang DOJ US, konfirmasi sing Undhang-undhang Wire mung ndadekake interstate olahraga online totoan ilegal. [Image: Shutterstock.com] Industri gambling online bisa ambegan Industri gambling online misale jek bali ing sisih apik saka Interstate Wire undhang saka 1961 (Wire undhang). Kamis,… Read More »

Grosvenor Casino Staff bakal nyerang minangka UK Sweeping Job undhang

A serangan saka 150 buruh casino disetel kanggo pitung panggonan ing Grosvenor Casino ing London saka ana. [Image: Shutterstock.com] Serangan ing Inggris bisa uga duwe perdana menteri anyar ing Lizz Truss, nanging wilayah kasebut isih akeh masalah. Minangka asil saka mundhak biaya urip lan inflasi, serangan tengen UK lan ultimatums Uni-digawe kesapu negara, lan Grosvenor… Read More »