Tag Archives: UNLV

UNLV Slot Machine dadi Viral Sajrone College Football Kickoff

Tim bal-balan UNLV nggawe mesin slot interlude perayaan sajrone game bal-balan akhir minggu lan langsung dadi viral. [Image: YouTube/Eddie Hoeweleryt] Vegas lan bal-balan teka bebarengan Minggu nol ing bal-balan kuliah nggawa eseman saka para penggemar sing seneng, nyorot game saka para atlit sing nggumunake, lan… mesin slot. Bener, gelandang Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Austin… Read More »