Tag Archives: unregulated

Twitch Bans unregulated Online Casino Stream

Twitch wis ngumumake bakal nglarang konten streaming saka kasino online sing ora diatur wiwit 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com] Tumindak Platform streaming utama Twitch wis ngumumake bakal nglarang kabeh aliran sing ana gandhengane karo kasino online sing ora diatur. Situs sing diduweni Amazon ngumumake pamindhahan kasebut Selasa liwat Twitter, kanthi larangan kasebut ditrapake tanggal 18 Oktober:… Read More »