Tag Archives: uwal

60 Vietnam kasil uwal Cambodia Casino

Kanggo kaping pindho ing sasi, akeh wong Vietnam mlayu saka casino Kamboja sing diduga dieksploitasi. [Image: Shutterstock.com] Nuju kamardikan Ing akhir minggu, 60 wong Vietnam mlayu saka kasino ing Kamboja sing diduga ditahan lan dieksploitasi. Iki tandha kaping pindho klompok buruh Vietnam wis oncat saka casino Kamboja kurang saka sasi. wong papat gagal oncat Uwal… Read More »

40 Nglangi kanggo Vietnam kanggo uwal Casinos Cambodian banter

Patang puluh wong dipunginaaken dening casino predatory seng di tuduh ing Kamboja mlayu minggu kepungkur dening nglangi tengen kali bali menyang Vietnam native. [Image: Shutterstock.com] uwal massal Luwih saka 40 karyawan wis mlayu casino Kamboja, lengkap karo nglangi tengen kali kanggo Vietnam. juragan abuses wong Vietnam VnExpress International ngutip penjaga tapel wates Provinsi Giang sing… Read More »