Tag Archives: Venetian

Venetian Reneges ing $ 1m + ing poker Comp njamin

Venetian lan PokerGO mbatalake rong acara ing Festival Stairway to Millions ing akhir minggu, kanthi hadiah gabungan sing dijamin ngluwihi $ 1 yuta. [Image: PokerGO] Tangga kanggo apa-apa pemain poker Angry njupuk kanggo Twitter ing akhir minggu minangka The Venetian mbatalake loro acara karo total ‘jaminan’ $ 1,1 mayuta-yuta. Kamar poker mandheg sing dijadwalake $… Read More »