Tag Archives: Walikota

Casino lan NY Walikota Advisors Parting karo Pitakonan

Sawijining direktur keamanan Resorts World NYC wis pisah karo perusahaan kasebut amarga ana konflik kepentingan sing ana gandhengane karo peran liyane karo Balai Kota. [Image: Shutterstock.com] Carane misahake Kanthi macem-macem pihak sing kasengsem entuk siji saka telung lisensi casino komersial potensial New York City, muncul sawetara konflik kepentingan. Resorts World Casino basis Queens New York… Read More »