Tag Archives: Wengi

DraftKings Sponsor Amazon Kamis Wengi Football

DraftKings minangka sponsor multi-taun anyar kanggo Thursday Night Football ing Amazon Prime Video. [Image: Shutterstock.com] Perjanjian multi-taun DraftKings saiki dadi sponsor kanggo siaran Thursday Night Football (TNF) Amazon. Operator totoan olahraga ngumumake kabar kasebut ing dina Selasa, kanthi hubungan multi-taun wiwit tanggal 15 September nalika Kepala Kansas City main Los Angeles Chargers. panyedhiya eksklusif pra-pertandhingan… Read More »

Ohio Sportsbooks Diluncurake Tengah Wengi Tanggal 1 Januari 2023

Sportsbooks bakal bisa urip pisanan ing Ohio ing tengah wengi tanggal 1 Januari 2023. [Image: Shutterstock.com] Wektu wiwitan tetep Ohio Casino Komisi Control wis dicethakaké ana sing olahraga toko lan online bakal miwiti nampa taruhan sanalika jam tekan tengah wengi 1. Januari 2023. Regulator gambling negara announced kaping wiwitan resmi kanggo pasar totoan legal Ohio… Read More »