Tag Archives: World

Nggawe Slot Game World

VSO News ngandika karo Nir Ronen, pangareping perwira komersial lan operasi Spinominal, kanggo gain kaweruh ing donya anyar supplier kang slot game. Nunggang ombak Supplier game basis Israel Spinominal wis thukul wiwit diluncurake ing 2014. Sawise perusahaan cilik, pangembang saiki dadi pesaing utama ing slot online, duwe portofolio liwat 300 judhul lan nambah 1-3 game… Read More »