Twitch Bans unregulated Online Casino Stream

By | September 22, 2022

Logo Twitch ing telpon

Twitch wis ngumumake bakal nglarang konten streaming saka kasino online sing ora diatur wiwit 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com]

Tumindak

Platform streaming utama Twitch wis ngumumake bakal nglarang kabeh aliran sing ana gandhengane karo kasino online sing ora diatur. Situs sing diduweni Amazon ngumumake pamindhahan kasebut Selasa liwat Twitter, kanthi larangan kasebut ditrapake tanggal 18 Oktober:

Ana larangan kanggo streamer nuduhake kode promo utawa link kanggo promosi game kaya craps, roulette lan slot wiwit Agustus 2021. Nanging, Twitch wis weruh sing “sawetara wong sing nyingkiri aturan iki lan mbabarake masyarakat kita kanggo potensial gawe piala. ”

Sembarang stream nampilaken isi casino online kudu ketemu batesan peraturan tartamtu kanggo diijini. Twitch bakal nyedhiyakake rincian liyane babagan kabijakan anyar ing mangsa ngarep kanggo mesthekake yen kabeh streamer ngerti apa sing bisa lan ora bisa ditindakake nalika tanggal 18 Oktober.

Sawetara operator jeneng gedhe

Kawicaksanan Twitch saiki tegese streamer bisa ngawula isi casino online yen platform ing pitakonan wis dilisensi ing AS utawa yurisdiksi liyane sing nawakake “pangayoman customer cekap.”

Stake.com, Roobet, Duelbit lan Rollbit

Twitch wis nyathet papat kasino basis cryptocurrency populer sing bakal kena pengaruh owah-owahan kebijakan: Stake.com, Roobet, Duelbits, lan Rollbit. Saben platform kasebut wis populer karo streamer Twitch. Ing Juli, rapper misuwur donya Drake ilang liwat $ 17 yuta ing mung sepuluh menit muter roulette ing Stake.com.

Nalika papat platform kasebut dijenengi, katon yen owah-owahan kebijakan anyar bakal duwe pengaruh sing signifikan ing sektor gambling crypto. Saben operator mung nduweni lisensi ing Curaçao sing ora ana pengawasan regulasi utawa ora ana. Twitch uga njlentrehake manawa platform utamane fokus ing poker, olahraga fantasi lan taruhan olahraga ora bakal cilaka dening larangan sing bakal teka.

Tansaya kuwatir

Ana push akeh dening kelompok tartamtu lan individu duwe Twitch rampung nglarang kabeh jinis gambling-related lepen. Keprigelan babagan pengaruh jinis konten iki marang wong enom lan bisa dirasakake ana ing ngarep telpon iki.

Kategori slot stream Twitch saiki ajeg ing ndhuwur sepuluh kategori saben wulan paling ditonton ing platform.

Iki bubar dicethakaké ana streamer populer jenenge Sliker wis njupuk watara $ 300.000 saka pembuangan lan streamer liyane kanggo dana kecanduan gambling. Dheweke bakal nggawe alasan palsu kenapa dheweke butuh dhuwit, biasane ora mbayar maneh utangan.

#Twitch #Bans #unregulated #Online #Casino #Stream

Leave a Reply

Your email address will not be published.