Twitch Jeneng Ndhesek Gambling Larangan minangka Colleagues Reveal Perjuangan

By | September 20, 2022

Simbol Twitch ing telpon

Sawetara streamer Twitch sing misuwur nggunakake platform kasebut kanggo nglarang aliran judi sawise salah sawijining kolega ngumumake perjuangane karo kecanduan. [Image: Shutterstock.com]

Wahyu paling anyar

Akeh streamer Twitch sing misuwur njaluk platform kanggo nglarang konten judi sawise kanca-kanca streamer mbabarake perjuangane karo kecanduan.

Slikers njupuk dhuwit saka penggemar lan kanca-kanca streamer

Abraham Jehad “Sliker” Mohammed minangka streamer Twitch sing utamane main game kaya Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) lan Valorant, uga hosting stream chatting. Minggu iki, bukti sing dituduhake ing media sosial nuduhake manawa Sliker njupuk dhuwit saka penggemar lan kanca-kanca streamer kanggo mbiayai prilaku gambling.

Streamer berbasis Texas Lacari nuduhake gambar saka teks sing nuduhake dheweke ngirim Slikers luwih saka $1,000 tanpa nampa dhuwit maneh:

Minangka asil saka pambocoran media sosial, streamer populer kaya xQc, Mizkif, lan Hasan Piker ngadhepi Sliker liwat Discord. Sliker mengko ngakoni njupuk bab $ 300.000 saka pembuangan lan fellow kreator isi kanggo dana kang gambling pakulinan.

Kampanye #TwitchStopGambling wis entuk momentum sajrone sawetara dina kepungkur minangka asil saka kahanan Sliker, kanthi streamer kondhang kayata Hasan Piker lan Pokimane sing mimpin.

Nggolek pitulungan

Ing telpon Discord, Sliker basis UK ngakoni sing wis berjuang karo kecanduan gambling, wiwit 2017 nalika miwiti melu CS: GO kulit gambling . Nalika pungkasanipun dadi melu ing wangun liya saka gambling , wiwit nyilih dana saka anggota kulawarga lan manager kanggo finance pakulinan.

Trainwreck menehi Sliker watara $45.000

Dheweke nggunakake macem-macem alasan kanggo nerangake kenapa dheweke butuh dhuwit, kayata akun bank beku lan butuh dhuwit kanggo nutupi tagihane. Popul gambling streamer Trainwreck marang Sliker watara $ 45.000, nalika Lukeafkfan nyumbang watara $ 27.000.

Ing stream sakteruse, Sliker nerbitake njaluk ngapura marang para penggemar, utamane wong sing dipinjam dhuwit. Dheweke wis setya menyang Rehab kanggo nambani kecanduan gambling. Kangge, streamer Twitch berpenghasilan tinggi kaya Ludwig lan xQc wis setuju kanggo mbayar maneh para korban.

Ngomentari asil saka kecanduan gambling ngandika Sliker: “Sampeyan ilang kabeh ing urip yen nindakake iki. Luwih elek lan luwih elek lan luwih elek yen sampeyan ora njaluk bantuan sing dibutuhake.”

Tren sing akeh

Senadyan sawetara telpon kanggo nglarang iku, Twitch isi sing gegandhengan karo gambling saya tambah populer ing 2022. Akeh streamer paling populer platform duwe perjanjian sponsor karo perusahaan casino online kaya Stake. Kategori slot saiki dadi andalan ing sepuluh jinis streaming paling akeh ditonton.

Dhuwit sing akeh ditabuh ing kali. Ing Juli, contone, rapper populer Drake ilang $ 17 yuta liwat sepuluh menit ing stream siji. Popul streamer xQc wis nang atusan yuta dolar liwat online gambling platform, nalika Trainwreck dicethakaké sadurungé ing 2022 sing wis ilang bab $ 13 mayuta-yuta gambling .

#Twitch #Jeneng #Ndhesek #Gambling #Larangan #minangka #Colleagues #Reveal #Perjuangan

Leave a Reply

Your email address will not be published.