Tyson Fury Favorit liwat Anthony Joshua, Say Sportsbooks

By | September 6, 2022

Tyson Fury

Sportsbooks milih Tyson Fury ing pertandhingan tinju potensial karo kanca kelas berat Inggris Anthony Joshua. [Image: Tyson Fury Twitter]

Wong-wong negara kelas berat tabrakan

“Gypsy King” Tyson Fury minangka favorit awal ing pertandhingan sing dikabarake nglawan kanca kelas berat Inggris Anthony Joshua.

Aku arep menehi kowe kesempatan kanggo nglawan aku”

“Anthony Joshua, aku ngerti sampeyan mung kalah ing perang [Oleksandr] Usyk lan sampeyan saiki ora duwe sabuk, lan aku pengin menehi sampeyan kesempatan kanggo perang karo aku kanggo juara kelas berat dunia WBC lan juara garis, “ujare Fury ing video sing dikirim menyang Twitter Senin:

Dhiskusi sampah online bisa menehi tandha manawa wong loro kasebut bakal ketemu pisanan ing karir. Nanging, yen buku olahraga menehi indikasi, gunung prestasi ing antarane para pejuang ora bakal nyegah wong siji, Fury, kanggo menang kanthi nyaman.

Fury minangka favorit sing jelas

Miturut William Hill, Fury minangka favorit -350, dene Joshua minangka underdog +250. Kesempatan kanggo Fury kasedhiya sanajan kasunyatan manawa wong Morecambe wis siyap pensiun ing wulan April.

“Raja Gypsy” ngumumake pensiun sawise menang perang pungkasan nglawan Dillian Whyte ing babak kaping enem liwat kalah teknis. Sanajan ing mode pensiun, Fury nyetel panggung kanggo mbalek maneh – mung ora nglawan Joshua.

Nanging, pejuang hadiah 6-kaki-9 nyetel pandelengan marang wong Inggris liyane, Derek Chisora, 38 taun, sing dikalahake Fury kaping pindho ing awal kariré. Perselisihan sing wis suwe lan pertandhingan katelu potensial ing antarane loro kasebut menehi kesempatan sing sampurna kanggo pensiun.

mecah kabeh cathetan maneh lan nggawe preseden.”

“Aku mutusake bali menyang tinju amarga aku bisa dadi juara dunia kelas berat pisanan ing sejarah sing duwe rong trilogi, siji karo Deontay Wilder lan siji karo Derek Chisora,” ujare Fury tanggal 9 Agustus. arep nglawan Derek Chisora ​​​​ing pungkasan karirku lan ing kene kita, mecah kabeh rekor maneh lan nggawe preseden.”

Saiki, Fury duwe target anyar. Iki jenenge Anthony Joshua, lan dheweke rada.

Ngadeg ing 6-foot-6 lan 245 kilogram, fisik Joshua wis mimpin Fury kanggo kerep nyebut dheweke minangka “pembina badan.” Dheweke uga duwe pukulan, sanajan dheweke durung dadi pejuang sing paling mental ing taun-taun pungkasan. Atribut-atribut iki langsung mabur menyang pasuryan Fury, sing gerakane kaya sutra luwih kaya penari balet tinimbang raksasa lemak sing ngomong scum sing wis dadi salah sawijining petinju paling sukses.

Dalan menyang ring

Fury lan Joshua mesthine ketemu ing Arab Saudi ing 2021, nanging Fury kudu ngrampungake skor karo Deontay Wilder sawise wong Amerika menang arbitrase sing menehi pertandhingan trilogi karo Fury. Fury wis tetep mlayu tanpa kalah wiwit iku kanthi 32-0-1 kanthi 23 KO.

Kangge, “AJ” wis nyengsemaken 24-3 rekor profesional karo 22 KOs, nanging kabeh telu sing losses wis teka ing limang gelut pungkasan. Kaping pisanan yaiku kekalahan kaget saka Andy Ruiz Jr. saka Meksiko, sing dibales Joshua nem wulan sabanjure ing Desember 2019. Dheweke banjur ngalahake Kubrat Pulev kanthi kalah ing babak kaping sanga sadurunge kalah karo Usyk kanthi berturut-turut.

kang wong pantes hak kanggo pertandhingan judhul liyane

Pertarungan Joshua-Fury bakal ngrampungake rong debat: pisanan, sing dadi petinju kelas berat Inggris sing paling aktif, lan liya, sing dadi wong sing sah kanggo pertarungan gelar liyane.

Video Fury njaluk perang pungkasan taun, kaya tanggapane Joshua:

#Tyson #Fury #Favorit #liwat #Anthony #Joshua #Sportsbooks

Leave a Reply

Your email address will not be published.