UK Gambling Komisi Hits SpreadEx Kanthi £ 1,36M nggoleki

By | August 26, 2022

Pengusaha njupuk karung dhuwit

UKGC wis ngetokake denda £ 1,36 yuta ($ 1,6 yuta) kanggo SpreadEx amarga gagal pencucian dhuwit lan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Nangani operator sing salah

Komisi Gambling Inggris (UKGC) wis didenda perusahaan gambling online SpreadEx Limited 1,36 mayuta-yuta ($ 1,6 mayuta-yuta). UKGC ngumumake paukuman ing Kamis, kanthi pelanggaran operator sing ana hubungane karo praktik pencucian uang lan tanggung jawab sosial. Panyebab tanggung jawab sosial bakal dadi panampa paukuman finansial minangka bagéan saka pemukiman UKGC. Komisi nemokake kegagalan sawise review regulasi menyang SpreadEx sawise ana keprihatinan nalika ana penilaian kepatuhan.

kita nyathet tumindak cepet lan nemtokake sing ditindakake dening Penerima Lisensi kanggo mulihake kepatuhan”

Ngomong babagan kegagalan SpreadEx, direktur intelijen lan penegakan UKGC Leanne Oxley ujar: “Nalika nguciwani ndeleng pelanggaran anti pencucian dhuwit lan tanggung jawab sosial sanajan ana kasus sing diterbitake akeh sing nyorot kegagalan sing padha, kita nyathet tumindak sing cepet lan kuat. njupuk kanggo nggawa awake bali menyang manut.

Oxley uga nandheske sing UKGC ngarepake operator liyane ing sektor gambling melu lan setya mundhakaken bar ing cara sing padha.

Gagal spesifik

Komisi negesake pelanggaran tartamtu ing siaran pers sing ngumumake penalti finansial. Gagal sing gegandhengan karo tanggung jawab sosial kalebu SpreadEx ora duwe bebaya finansial sing efektif, tegese pelanggan tartamtu bisa ilang jumlah sing signifikan sajrone wektu sing cendhak.

liwat-gumantung ing nggunakake tandha financial kanggo ngenali gamblers duweni potensi beboyo

Ana uga liwat-gumantung ing nggunakake tandha financial kanggo ngenali gamblers duweni potensi beboyo. SpreadEx ditemokake ora ngrekam lan ngevaluasi interaksi pelanggan kanthi bener. Ing salah sawijining kasus, SpreadEx ngidini pangguna nggawe simpenan £1.7 yuta ($2 yuta) lan ilang £500,000 ($591.751) mung sajrone sewulan. Interaksi pelanggan ing kasus iki ora dievaluasi kanthi bener lan ora ana tindakan wicaksana sing ditindakake dening operator.

Ing cilik saka Gagal anti laundering dhuwit, ana kedadean saka kedhaftar bisa kanggo simpenan lan Gamble jumlah gedhe saka dhuwit tanpa mlaku tundhuk karo sumber syarat dana. Ing salah sawijining conto, pangguna SpreadEx nyetor £365,000 ($431,978) lan ilang £284,000 ($336,114) sajrone telung wulan tanpa nemtokake sumber dana.

Ora wedi tumindak

UKGC iku salah siji saka regulator gambling ketat ing donya, mlaku kapal nyenyet nalika nerangake pengawasan. Salah sawijining fokus gedhe kanggo mesthekake yen sing duwe lisensi nglindhungi para pemain judi kanthi bener. Mulane ana sawetara denda sing dileksanakake bubar kanggo anti pencucian dhuwit lan gagal tanggung jawab sosial.

SpreadEx minangka operator berbasis Inggris sing nawakake taruhan panyebaran olahraga, taruhan panyebaran finansial lan taruhan olahraga sing tetep.

Mung minggu kepungkur, UKGC ngetokake rekor 17m ($ 20m) nggoleki kanggo gambling grup Entain kanggo jinis pelanggaran. Uga wis ngirim akeh denda pitung angka liyane nganti saiki ing 2022, kalebu denda £9.4m ($11m) kanggo 888 Inggris lan paukuman £3.15m ($3.7m) kanggo Camelot.

#Gambling #Komisi #Hits #SpreadEx #Kanthi #136M #nggoleki

Leave a Reply

Your email address will not be published.