UK Gambling Sector Reacts pati Ratu Elizabeth II kang

By | September 9, 2022

Ratu Elizabeth II

perusahaan gambling Inggris kayata Flutter lan Betfred wis njupuk kanggo acara sosial kanggo nuduhake condolences sawise pati Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com]

Raja kanthi jabatan paling dawa

Sawise mrentah luwih saka 70 taun lan entuk gelar raja paling suwe ing Inggris, Ratu Elizabeth II tilar donya ing estate Skotlandia ing Balmoral. Perusahaan media ngumumake kabar yen dheweke tilar donya kanthi tentrem Kamis sore ing umur 96 taun. Kabeh bocah-bocah padha pamit menyang kebon.

10 dina sungkawa

Sawise dheweke mati, Inggris bakal ndeleng wektu 10 dina tangisan sadurunge panguburan Ratu bisa ditindakake. Putrane, saiki dadi Raja Charles III, bakal menehi pidato ing dina Jumuah. Penobatan dheweke ora bakal suwene pirang-pirang wulan sawise aksesi.

Akeh ing industri gambling wis nanggepi sedane Ratu, nuduhake pakurmatan marang raja sing wis suwe lan apik kanggo kulawarga kraton. Flutter Entertainment, pemilik Paddy Power lan Sky Betting and Gaming, minangka salah sawijining sing pertama menehi ucapan takziah liwat LinkedIn:

Sumber: Flutter Entertainment LinkedIn

Pesen industri liyane

Ing vena padha Flutter, perusahaan gambling lan badan industri basis UK liyane kanggo media sosial ana kanggo break warta. Rank Group, pemilik saka Grosvenor Casino lan Mekkah panggonan, ngandika iku “banget sedhih” dening Ratu kang tilar donya:

Kangge, Betting and Gaming Council (BGC), sing dadi siji-sijine badan industri kanggo sektor taruhan lan game UK, uga nuduhake penghargaan ing LinkedIn. Pimpinan BGC Michael Dugher nggambarake raja kasebut minangka “kehadiran sing ora bisa diowahi lan langgeng ing kabeh urip kita:”

Sumber: BGC LinkedIn

operator sportsbook basis UK Betfred malah njupuk upeti siji langkah luwih dening nutup toko totoan toko sawijining, kang uga bakal tetep ditutup saindhenging ana. Kaca Twitter Bantuan Betfred perusahaan nuduhake warta kasebut:

Tresna balapan jaran

Minangka Dugher saka BGC cathetan, Ratu Elizabeth II wis hubungan kanggo industri game liwat passion kanggo balapan jaran. Dheweke melu balapan sing ora kaetung lan ngasilake pirang-pirang jaran sing sukses, ngrekam 1.800 pemenang ing jamane. Ing dokumenter BBC taun 1974, dheweke nyimpulake panemune babagan balapan:

Aku seneng ternak jaran sing luwih cepet tinimbang jarane wong liya.”

Ratu dikanonisasi ing Hall of Fame Seri Juara Inggris minangka “kontributor khusus” kanggo olahraga balap jaran taun kepungkur.

Ing pratelan sing diluncurake ing Kamis sore, Otoritas Pacuan Kuda Inggris ujar: “Kabeh Balapan Inggris ing dina iki sedhih sawise tilar donyane Her Majesty The Queen.” Agensi balapan nganggep dheweke “salah sawijining advokat paling gedhe lan paling berpengaruh ing sejarah balap jaran.”

Pejabat nundha balapan ing Inggris dina Kamis sawise pengumuman tiwas kasebut. BHA wis ngumumake manawa uga mbatalake rapat sing dijadwalake dina Jumuah.

#Gambling #Sector #Reacts #pati #Ratu #Elizabeth #kang

Leave a Reply

Your email address will not be published.