UK Masalah Gambler Claims Luwih saka £ 1,8m Mundhut Bet

By | August 30, 2022

Entuk logo

Wong Inggris nuntut sub-merek Ladbrokes Entain amarga ora nanggung tanggung jawab kanggo ngidini dheweke bisa taruhan lan ilang £ 1,8 yuta ($ 2,1 yuta) sajrone pitung wulan. [Image: Shutterstock.com]

Bet ing kemampuane

A bettor Inggris wis miwiti gugatan Pengadilan Tinggi marang Ladbrokes, sub-merek saka buta game global Entain. Dheweke nyalahke operator kanggo ora sijine rem ing prilaku gambling masalah sing biaya wong £ 1,8 mayuta-yuta ($ 2,1 mayuta-yuta) liwat pitung sasi.

watesan simpenan dhisikan £20,000 ($23,484)

Tuntutan Simon Rose marang Ladbrokes muncul ing pers Inggris dina Minggu. Pusat kasebut kira-kira kerugian 2015-16, nalika dheweke entuk £ 3,000 ($ 3,522) saben wulan. Rose ujar manawa sanajan gaji saben wulan, Ladbrokes menehi watesan simpenan dhisikan £ 20,000 ($ 23,484). Tuntutan kasebut kasebut minangka conto pisanan saka Ladbrokes sing ora nyukupi syarat gambling sing tanggung jawab.

Bettors argue sing merek Sportsbook dhuwur-mburi, kang mbukak 2.746 toko ing UK, kudu ngawasi akun luwih èfèktif. Yen Ladbrokes nindakake iki, ujare Rose, dheweke bakal nggawe kontak sadurunge, mriksa sumber dana utawa mbatesi akun.

Sithik, kasep?

Nalika Rose ngakoni sing UK gambling perusahaan pungkasanipun sik njongko metu, kang pracaya iku kasep – 100.000 $ ($ 117.412) ing losses kasep. Sawise Ladbrokes mengko diduga ngerti yen Rose mbuwang luwih akeh tinimbang sing dipikolehi lan nyilih dhuwit kanggo totohan, platform kasebut ngidini dheweke nyetel watesan simpenan ing £ 1,000 ($ 1,174) saben minggu.

Unlimited Rose tilar saka Ladbrokes

Bettor mengko nyatakake, Nanging, ing April 2016, Ladbrokes wis supaya watesan simpenan munggah maneh menyang asli £ 20.000 ($ 23.484). Rose ora kalebu tanpa wates saka Ladbrokes ing wulan sabanjure.

Bettors saiki ngupaya mbalekaken lengkap kabeh taruhan sing digawe ing Inggris lan Uni Emirat Arab. Adhedhasar WektuLadbrokes “nolak kanggo nglanggar syarat-syarat kontrak.”

kaping hard kanggo Etain

Babagan Entain, tumindak Rose bisa micu tuntutan hukum sing padha saka bettors individu yen sukses.

Tuntutan kasebut uga nambah dhaptar masalah perusahaan sing anyar. Komisi Gambling Inggris (UKGC) bubar napuk pihak sing nduweni PartyPoker, Coral lan Isle of Man-based Sportingbet kanthi denda finansial pa 17 yuta ($ 19 mayuta-yuta).

UKGC didenda Entain tanggal 17 Agustus amarga kesalahan anti pencucian dhuwit lan tanggung jawab sosial. Entain kudu mbayar £14m ($16m) kanggo gagal ing LC International, sing ngoperasikake 13 situs web, lan £3m ($3.5m) kanggo pelanggaran ing Ladbrokes.

#Masalah #Gambler #Claims #Luwih #saka #18m #Mundhut #Bet

Leave a Reply

Your email address will not be published.