UKGC alamat Gambling Masalah, lampus ing UK

By | August 31, 2022

karcis lotre ngeruk UK

Riset ing UK nuduhake yen gamblers masalah luwih kamungkinan kanggo menehi anak karcis lotre awal lan kanthi mangkono duweni potensi mimpin wong mudhun gambling path. [Image: Shutterstock.com]

efek sisih gambling

kesehatan mental lan stabilitas terus dadi fokus penyidik ​​ing tengah boom unprecedented ing gambling sak donya.

nggunakake doodles, kang akeh wong uncalan karo ulang tahun lan peparingé Natal

Riset saka UK marang sing gamblers masalah kathah nandur wiji saka alam disruptive ing anak liwat nggunakake doodles, kang kanggo akeh tossed karo ulang tahun lan peparingé Natal. Nalika temonan lagi analisa, UK Gambling Komisi (UKGC) uga looking ing sepuluh mati lampus amarga wedi link gambling mbebayani.

Temuan saka survey lan investigasi bisa nyetel arah anyar kanggo pasar positif nanging molah malih, kang misale jek pinesthi kanggo njupuk liwat donya hiburan.

Masalah generasi

Goresan. Scratch-off minangka bagean cilik saka penawaran gambling sing kasedhiya ing toko pojok, stasiun bensin, utawa toko. Tiket nyedhiyakake kasenengan lan antisipasi lan nglindhungi para pelanggan saka kuciwane utama amarga rega tuku sing murah.

Nanging, regane dhuwit tiket sing ora pati penting bisa dibayangi dening efek jangka panjang sing mbebayani.

Minangka kacarita Keamanan lan miturut sinau YouGov ditugasake dening amal gambling Inggris GamCare, paling gamblers masalah seneng main game karo anak.

38% gamblers masalah wis dituku karcis kanggo anak

Panliten kasebut nyelidiki 4.000 wong tuwa sing manggon ing Inggris sing umure 16 lan luwih, sing 12% ngakoni tuku goresan kanggo anak-anake. YouGov digunakake informasi sing kanggo nemtokake sing 38% gamblers masalah wis dituku karcis kanggo anak, lan 22% gamblers suntingan wis nyerahke tiket kanggo wong enom.

Nanging, data Lotre National nuduhake yen masalah gambling ing Kurangé populasi. Lotre kasebut nglaporake penjualan awal £ 1.73bn ($ 2.03bn) ing separo pisanan taun fiskal 2021-22, munggah 1.6% saben taun. Ing wektu sing padha, tingkat kecanduan gambling ing Inggris mudhun saka 0,4% dadi 0,2%.

Alexa Roseblade saka GamCare cathetan sing wong “ajeg” golek cara liyane kanggo Gamble. Nanging, paparan awal kanggo scratching uga menehi wong tuwa kesempatan kanggo ngandhani anak-anake babagan bebaya kecanduan.

UKGC nuntut jawaban

Sayange, masalah gambling kasus ora tansah ora pati penting minangka nomer prasaja koyone.

Bubar, regulator Inggris ngubungi operator sing bisa uga duwe bisnis karo sepuluh korban lampus, kalebu mantan pemain bal-balan Oxford United Joey Beauchamp.

Akun warta Substack Earnings and More ujar manawa entuk layang sing dikirim menyang operator kasebut, yaiku:

“Ing tahap iki, kita mung takon (yen) sampeyan mriksa database pelanggan lan menehi kabar yen sampeyan duwe cathetan hubungan pelanggan karo individu kasebut.”

“Amarga sifat winates saka informasi sing diwenehake, sampeyan bisa uga pengin nggawe sumber terbuka utawa mriksa liyane kanggo ngrujuk apa sing sampeyan temokake.”

njlentrehake yen [the companies] weruh uneg-uneg bab beboyo gadhah Gambling “

Yen operator ngirim riwayat karo almarhum, regulator pengin informasi babagan jumlah sing dipertaruhake, “klarifikasi yen” [the companies] weruh uneg-uneg bab beboyo gadhah Gambling ,”Lan mangsuli” apa [the companies] ngerti yen ana wong sing wis bunuh diri.”

UKGC duwe tangan lengkap ing macem-macem lapangan saiki. Paling taun, Komisi didenda Aspers Casino ing Stratford, London, £ 650.000 ($ 760.347) kanggo Gagal tanggung jawab sosial sawise dicethakaké ana wong 37 taun lampus ing wengi padha ilang £ 25.000 ($ 29.244) ing roulette lan slot mesin.. .

Pungkasan wulan, komisi kasebut nundha lisensi taruhan kanggo operator Bet-at-Home amarga ora tanggung jawab sosial lan wedi pencucian dhuwit.

UKGC uga bagéan saka efforts pamaréntah kanggo meksa tim Liga Premier ing kupeng ban looming ing iklan gambling .

#UKGC #alamat #Gambling #Masalah #lampus #ing

Leave a Reply

Your email address will not be published.