UKGC Betway Denda £ 400.000 kanggo Iklan kanggo Anak

By | September 21, 2022

Kaos West Ham

UKGC marang carane rapet ngawasi industri sawise kenek Betway karo denda dibalèkaké kanggo loro mikro-gagal sing kapapar anak kanggo sawijining gambling situs. [Image: Shutterstock.com]

Regulator waspada

Nalika pamaréntahan Liz Truss wis diijini kertas putih UK ing gambling reformasi menyang ngisor tray, wis regulator gambling nasional ora diijini lisensi kanggo njupuk kauntungan saka status quo.

Betway Limited bakal mbayar denda £408,915 ($463,656)

Ing dina Selasa, Komisi Gambling Inggris (UKGC) ngumumake yen perusahaan iGaming Betway Limited bakal mbayar denda £ 408,915 ($ 463,656) kanggo ngidini pranala merek katon ing kaca anak ing situs web Liga Utama Inggris (EPL).

UKGC nuduhake paukuman lan ukuman liwat Twitter:

Logo sing nyinggung muncul ing kaca web bocah-bocah saka franchise bal-balan London West Ham United “Young Hammers at Home” antarane 14 April 2020 lan 6 November 2021.

A logo karo link bali menyang operator basis London gambling Situs iki uga ditampilake ing situs West Ham nawakake anak kesempatan kanggo print Teddy bears kanggo werna.

Operator ngelingake

Miturut release warta resmi UKGC, loro kampanye marketing Betway nerak aturan sing stipulate sing iklan gambling “kudu tanggung jawab sosial.”

Ing rilis, direktur penegak UKGC Leanne Oxley nyatakake: “Nglindhungi bocah-bocah saka bebaya gambling minangka inti saka apa sing kita lakoni.”

“Ora ana saran” Betway sengaja target bocah-bocah

Oxley ngakoni yen ana “ora ana saran” sing Betway sengaja nargetake anak, utawa bocah cilik sing bener gambling . Ora preduli, ujare, UKGC njupuk “nglanggar aturan sing tujuane kanggo nglindhungi bocah-bocah kanthi serius.”

Direktur penegakan uga ngelingake operator liyane supaya “sinau saka kasus iki.”

Oxley nambahake yen “tindakan mbenerake” wis ditindakake dening Betway, operator liyane kudu mesthekake yen “tanggung jawab” kanggo ngindhari pelanggaran aturan. Ngandika operator kudu duwe “pangolahan sing tepat ing Panggonan supaya situs web ngarahke ing anak ora kalebu iklan gambling.”

Sibuk nglanggar aturan

Betway woro-woro denda dibalèkaké tegese UKGC nerusake blitzkrieg ing nglanggar aturan sing culminated ing Agustus.

Regulator dadi panas nalika tanggal 1 Agustus nalika LeoVegas kena denda £ 1.32m ($ 1.6m) kanggo anti pencucian dhuwit lan kegagalan tanggung jawab sosial. Seminggu sabanjure, Smarkets didenda £630.000. ($714.807).

Ing tanggal 17 Agustus, UKGC ngalahake dhewe, didenda Entain Group sing memecahkan rekor £17m ($20.6m) amarga gagal bisnis online lan ritel..

#UKGC #Betway #Denda #kanggo #Iklan #kanggo #Anak

Leave a Reply

Your email address will not be published.