UNLV Slot Machine dadi Viral Sajrone College Football Kickoff

By | August 30, 2022

UNLV turnover slot machine

Tim bal-balan UNLV nggawe mesin slot interlude perayaan sajrone game bal-balan akhir minggu lan langsung dadi viral. [Image: YouTube/Eddie Hoeweleryt]

Vegas lan bal-balan teka bebarengan

Minggu nol ing bal-balan kuliah nggawa eseman saka para penggemar sing seneng, nyorot game saka para atlit sing nggumunake, lan… mesin slot.

Bener, gelandang Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Austin Ajiake mung butuh enem menit lan 29 detik kanggo nyegat saka pemain tengah Idaho State, ing dalan menyang menang 52-21, sing banjur dirayakake kanthi mlayu lan nyuwek. mesin slot ing sisih.

Teater joyous dadi virus ing wayahe lan luwih nuduhake carane adoh gambling wis nembus hiburan olahraga.

UNLV nyolong pertunjukan

UNLV nggawe debut mesin slot ing 2021 nglawan Utah State lan narik kawigaten akeh. Nanging, episode akhir minggu kepungkur iki luwih narik kawigaten amarga jadwal pertandingan sing jarang. Akeh tim gedhe sing ora cocog nganti akhir minggu ngarep, ninggalake ruangan kanggo program sing kurang penting kaya UNLV kanggo nggawe berita utama.

Pemberontak wis berjuang kanggo nggawe kemajuan sing signifikan dhewe, amarga mung nyathet musim sing kalah wiwit 2013. Dheweke uga wis mung ngatur rong musim menang wiwit 1995.

macet karo werna Las Vegas lan dikirim tontonan gedhe

Apa UNLV bisa kurang ing prodhuk rampung, Nanging, padha luwih saka digawe munggah karo peraga sisih. Mesin slot Spinning ditempelake ing werna Las Vegas lan menehi tontonan apik kanggo kabeh pembuangan.

Nggunakake peraga minangka bagéan saka prayaan ora anyar kanggo NCAA. Universitas Miami Hurricanes bubar mandheg “rantai rotasi,” potongan dasi emas sing apik sing diwenehake kanggo saben pemain sing bisa nyolong kepemilikan ekstra amarga kesalahane. Ing taun 2018, Boise State Broncos mbukak “tahta pengganti,” sing uga ngelingi para pembela sing meksa mungsuh supaya watuk kulit babi.

Nanging, ora ana pionir wani nyabrang-pollinate College bal-balan lan Gamble kaya UNLV iya – lan senadyan showmanship sarwa, NCAA bisa duwe bilai serius ing tangan.

Sabanjure slot machine begalan?

aturan NCAA saiki nglarang mahasiswa-atlit gambling ing sembarang wangun. Peraturan NCAA 10.3 khusus nglarang olahraga gambling , sektor cepet-akeh ing masyarakat totoan.

Kajaba iku, badan atletik perguruan tinggi wis nyampur-kanggo para penggemar-karo tim kasebut. Sadurungé taun iki, tim baseball Virginia Tech “Hammerin'” Hokies dipeksa ninggalake merek dagang ing ngarepe dugout sawise saben omah mlayu tim.

Sekretaris baseball NCAA Randy Bruns mbela keputusan kasebut kanthi nyatakake yen “kegiatan apa wae sing diatur dening personel dugout sing dirancang kanggo ngganggu, meden-medeni, utawa mbingungake tim lawan utawa nggambarake sportivitas sing ora apik ora bakal diidini.”

Dadi nalika mesin slot bisa uga ora intimidating utawa mbingungake kanggo paling wong, temtunipun bisa diklasifikasikaké minangka “disruptive”, ninggalake NCAA karo kahanan liyane kanggo ngawasi.

Kajaba iku, respon umum ora sakabehe positif. Sawetara pembuangan takon apa UNLV bakal ningkataké gambling kanggo pirsawan akeh supaya irresponsibly, lan liya-liyane kok wong diwasa enom lagi digawe pasuryan gambling .

Tim basket UNLV sing sapisan misuwur wis gabung karo tim bal-balan ing irrelevance anyar, supaya gimmicks kaya mesin slot turnover penting kanggo marketing sekolah. Apa keputusan sing serius lan jangka panjang isih kudu dideleng.

Olahraga totoan isih ilegal utawa inoperatif ing bab katelu saka kabeh negara, kang mundhak totoan malah luwih.

Rebels terus kampanye flamboyant ing 10. September karo perang nglawan California Golden Bears.


#UNLV #Slot #Machine #dadi #Viral #Sajrone #College #Football #Kickoff

Leave a Reply

Your email address will not be published.