US Casino Robbery terus karo pati ing Sacramento

By | August 24, 2022

Shadow saka wong karo bedhil liwat gendéra AS

Heist casino bersenjata panas Amerika terus karo wong ditembak mati ana nalika nyoba kanggo mungkasi rampokan bersenjata ing Sacramento kang Capitol Casino . [Image: Shutterstock.com]

rampokan liyane

Sajrone sasi Juli lan Agustus, rampokan casino wis kedaden tengen AS karo nambah frekuensi. Saiki, pembunuhan bejat anyar ing Sacramento wis nandheske munggah ing angkara gun-related ing gambling panyiapan.

Identitas korban saiki ora dingerteni

Ana, rampokan bersenjata ing Capitol Casino ing downtown Sacramento matèni wong siji. Korban saiki ora dingerteni nanging dipercaya minangka penjaga keamanan casino utawa pengamat. Pangguna Twitter @onscene911 nuduhake gambar saka kasino sawise njupuk:

Pasar kasino dhewe minangka “tujuan poker paling dhuwur” […] kanthi kolam renang hadiah paling gedhe ing wilayah kasebut. Tersangka bersenjata, sing ditahan nanging ora dijenengi, katon seneng karo hadiah wong liya.

Korban penembakan kasebut dilaporake campur tangan sajrone rampokan, sing nyebabake kedadeyan fatal. Departemen Polisi Sacramento (SPD) ujar manawa personel saka departemen pemadam kebakaran ngonfirmasi jumlah tiwas ing lokasi kasebut.

Tembak hotspot

miturut Tawon Sacramento, perwira SPD nanggapi mung sawise 6 ing situs casino ing Sacramento River District. Penelepon kasebut ngandhani polisi babagan perampokan “ing ngendi tersangka kasebut dilaporake bersenjata nganggo senjata api.”

Tersangka mlayu sawise ditembak mati wong sing nyoba kanggo nyegah rampokan. Dheweke terus murub sajrone uwal, ngidini para perwira SPD nemokake dheweke kanthi swara tembakan sadurunge dilucutake lan nahan dheweke.

Detektif pembunuhan SPD sing nyelidiki penembakan kasebut ngira yen kedadeyan kasebut minangka kedadean sing terpencil, lan ora ngandel yen ana tersangka liyane sing melu.

Miturut sawetara laporan media, Capitol Casino wis tuan rumah shooting agawe liyane ing taun anyar. Juli pungkasan, wong wadon Rancho Cordova nembak lan mateni Renee Walker, 33, ing njaba papan kasebut. Ing 2016, wong nampa paukuman rajapati tingkat kapindho amarga nembak mati karyawan Capitol Casino 36 taun nalika perang.

A seri shooting US

seda ana padha didhisiki dening shooting casino anyar ing negara tetanggan lor California, Oregon. Upaya rampokan bersenjata dening Javier Francisco Vigil ing Wildhorse Resort and Casino ing 17 Agustus pungkasane gagal, nanging wong sing ora lugu tatu nalika tembak. Bukti wis wiwit muncul yen Vigil ngancam bakal “siram kabeh wong nganggo getih.”

ambush mobil waja

Mbalik ing California sadurungé iki Sasi, rampok ambushed mobil wojo njaba Hustler Casino Gardena. Untunge satpam sing ditembak, tatune ora pati.

Kangge, Sasi pungkasan ing Iowa, perampok kasar meksa wong wadon metu saka dalan kanggo nyolong $ 18.000 dheweke menang ing Prairie Meadows Casino , Racetrack & Hotel in Altoona.


#Casino #Robbery #terus #karo #pati #ing #Sacramento

Leave a Reply

Your email address will not be published.