Vegas ngrebut tahta Gambling Macau

By | July 30, 2022

arah alternatif

Loro pusat gambling paling gedhe ing donya wis pengalaman beda banget nalika nerangake mbalekake saka pandemi.

Kasino Macau nembe metu saka kunci COVID-19 kaping pindho wiwit wiwitan krisis. Casino revenue lan nyekeli loro dipped minangka asil, uga Enggo bareng saka enem wilayah administratif khusus (SAR) lisensi. Saiki, pasar ana ing musim gugur gratis kanthi pangarep-arep cahya ing mburi trowongan.

Nevada casinos lengkap game menang rekor taun fiskal

Ing sisih liyane saka Samudra Pasifik, Kangge, Las Vegas tekan dhuwur anyar. Nevada Gaming Board Control (NGCB) mung announced sing Nevada casinos rampung game rekaman menang fiskal taun, lan Bandara Internasional Harry Reid wis sasi paling sibuk ing sajarah ing Juni karo 4,68 yuta penumpang mabur lan metu.

Macau wis dianakaké judhul hub gambling utama kanggo luwih saka dasawarsa, ngluwihi Nevada ing revenue casino kanggo pisanan ing 2010. Wiwit iku wis diantemi mungsuh Amérika saben taun, nanging ketoke, karo bantuan sethitik saka impact lingering. saka COVID. -19, 2022 bisa dadi taun makutha ganti tangan.

Macau berjuang

Ngomentari wulan kepungkur, CEO Macau Ho Iat Seng tikel kaping pindho babagan komitmen wilayah kasebut kanggo ngilangi koronavirus kanthi lengkap, nggambarake kabijakan ‘urip karo COVID-19’ minangka “ora dikarepake.” Ing baris karo pamaréntah Cina, eksekutif wis kebak ndhukung Macau privasi nul COVID, nanging kawicaksanan ketat iki wis babras gambling hub dadi akeh.

Tanggal 9 Juli, kabeh 40+ kasino Macau ditutup sajrone rong minggu amarga lonjakan nomer COVID-19. Iki minangka pisanan papan kasebut ditutup wiwit Februari 2020, nalika ditutup rong minggu sajrone wabah pertama. Senadyan dibukak maneh 23. Juli, Macau casinos isih tundhuk 50% Watesan Staff bebarengan karo Tabel lan slot game Watesan.

rawuh turis ing SAR dropped kanggo watara 381.000 ing Juni

Penutupan paling anyar iki mung pucuk gunung es ing Macau. Wiwit wiwitan pandemi, pusat judi sing gumantung karo turis wis berjuang karo larangan lelungan menyang China lan Hong Kong. Akibaté, kedatangan turis saben wulan ing SAR mudhun nganti udakara 381.000 ing wulan Juni taun iki. Sadurunge COVID, dheweke ajeg ngluwihi telung yuta.

slope tajem

Faktor iki, bebarengan karo Kurangé populasi ing bisnis VIP amarga crackdown ing operator junket, wis impact abot ing angka revenue casino Macau. revenue game reged (GGR) ambruk kanggo MOP $ 2,47 milyar (US $ 306,7 mayuta-yuta) pungkasan Sasi, mudhun 62% saka taun sadurungé. Iki uga nandhani total saben wulan paling murah wiwit puncak pandemik, kanthi akumulasi GGR 2022 mudhun 46% saben taun.

Minangka asil mati, pakar industri game Ben Lee marang Macau Saben Wektu dheweke ngarepake Macau kabeh-wektu paling GGR tokoh kanggo Juli. Managing partner IGamiX Management and Consulting ngira total antarane MOP $200 yuta (US$24,8 yuta) lan MOP $300 yuta (US$37,3 yuta) kanggo sasi.

Las Vegas Sands mung siji-sijine sing duwe lisensi casino Macau sing wis nglaporake revenue Q2 2022 nganti saiki. Rugi net operator punika $ 290 yuta kanggo telung sasi kanggo 30 Juni 2022, munggah Ngartekno saka $ 192 mayuta-yuta kacathet ing 2021. Total revenue ambruk 57% taun-on-taun kanggo $ 368 mayuta-yuta minangka operator tambah gumantung ing casino Singapore. .

Predictably, Macau casino saham wis njupuk dalan padha. Enggo bareng saka Wynn Macau wis tiba 18% kanggo taun, SJM Holdings mudhun 35%, MGM China wis tiba 6%, lan Melco Resorts lan Hiburan wis slumped 47%. Nosedives ora mung kanggo saham casino. Kekayaan jutawan Hong Kong lan pemilik Galaxy Entertainment Lui Che Wo wis mudhun 28% wiwit wiwitan pandemi, miturut Forbes Asia.

Sakabèhé, outlook surem ing China kang gambling hub.

Cahya sumunar padhang

Swara ing AS, Las Vegas Strip wis booming kaya tau sadurunge. Casino kebak gamblers nyoba luck minangka bandara cedhak digunakake harder saka tau kanggo ngrampungake karo tingkat travel paling dhuwur ing wilayah.

Las Vegas nglaras Juni paling apik kabeh wektu

Miturut data sing dirilis dening NGCB ing Kamis, Nevada tekan 16 sasi langsung $ 1 milyar + GGR ing wulan Juni. Negara kasebut entuk $ 1.28 milyar kanggo wulan kasebut, munggah 8% saka taun sadurunge lan wulan paling apik kaping lima ing sejarah negara kasebut. Las Vegas seneng banget ing wulan Juni, nggawe $ 734.8 yuta menang game, mundhak 23% ing 2021.

Pancen, Nevada lan Las Vegas wis ngalami trajektori sing saya tambah wiwit wilayah kasebut santai kabeh langkah COVID-19 taun kepungkur. Negara kasebut mecah rekor pendapatan game taunan ing 2021 kanthi ngunggahake $ 13,4 milyar kanggo taun kasebut. Saiki, mung nyuwil rekor taun fiskal kanthi total GGR $ 14.63 milyar kanggo 12 wulan pungkasan Juni.

Maklum, operator kasino Las Vegas bungah babagan masa depan, sanajan tingkat inflasi mundhak. Sadurungé sasi iki, CEO MGM Resorts International Bill Hornbuckle nuduhake optimisme karo CNBCGlobal Evolve Summit. Nalika ujar manawa dheweke ngarepake kenaikan rega pungkasane duwe pengaruh ing sektor kasebut, “durung kedadeyan.” Dheweke uga nyathet nomer akeh gamblers enom minangka salah siji saka alesan kanggo wutah sizable.

Ganti makutha

Kanthi njupuk sikap sing nentang babagan COVID-19, Macau lan Las Vegas wis pisah. Ing Clark County saiki ing Nevada, ing ngendi larangan meh ora ana, rata-rata kasus koronavirus saben dina yaiku 767. Kangge, Macau mung nglaporake 789 kasus wiwit wiwitan pandemi ing Februari 2020.

Ing 2019, GGR ing Macau meh kaping enem tinimbang Las Vegas

Nalika kabijakan nul-COVID sing ketat ngidini Macau ngindhari wabah virus sing gedhe, nanging biaya makutha gambling. Ing 2019, GGR ing Macau meh kaping enem tinimbang Las Vegas. Saiki, hub gambling AS wis ngungguli saingan Asia kanggo pisanan ing luwih saka sepuluh taun.

GGR Macau lan Las Vegas wiwit 2019 (GGR 2022 nganti 30 Juni). Sumber: DICJ/NGCB

Vegas ngluwihi Macau kanggo pisanan ing Mei, mundhakaken $ 3,2 milyar kanggo taun ing kontras kanggo SAR $ 2,9 milyar. Kanthi asil Juni, wis hub gambling US widened longkangan sing malah luwih. Strip kacarita GGR pa $ 3,9 milyar kanggo taun kanggo 30. Juni, nalika Macau digawe mung $ 3,3 milyar ing wektu sing padha.

Apa utawa ora owah-owahan iki bakal permanen gumantung suwene Macau njupuk tantangan iki. Iku uga gumantung ing operator casino njaga dateng ing pasar. Mbok ing kaping unfavorable, tawaran kanggo lisensi casino Macau mung diwiwiti ana minggu iki. Minangka lisènsi nanggung mundhak mundhut net karo casinos isih diwatesi, bisa padha miwiti looking for cara metu saka pasar berjuang?

Ora preduli, saiki ana raja anyar ing kutha.

#Vegas #ngrebut #tahta #Gambling #Macau

Leave a Reply

Your email address will not be published.