VICI Properties tuku Rocky Gap Casino ing $ 260M Deal

By | August 26, 2022

Rocky Gap Casino Resort Lake

VICI Properties dituku Rocky Gap Casino Resort in Maryland karo Century Casinos pa pa pa gabungan $ 260 mayuta-yuta. [Image: Shutterstock.com]

Real estate, operasi kapisah

VICI Properties Inc. tuku Rocky Gap Casino Resort ing Flintstone, Maryland saka Golden Hiburan ing $ 260 yuta awis. Kepercayaan investasi real estate (REIT) ngumumake rencana ing Kamis. Iku bakal nyewakake operasi resort casino kanggo Century Casinos.

Century Casinos bakal mbayar $ 15,5 yuta ing sewa taunan kanggo VICI

Khusus, VICI mbayar $ 203,9 yuta kanggo properti tanah lan bangunan, nalika Century Casinos mbayar $ 56,1 yuta kanggo operasi property. Century Casinos bakal mbayar $ 15,5 yuta ing sewa taunan kanggo VICI; loro perusahaan wis duwe perjanjian sewa master sing nyakup properti liyane.

Ana istilah sewa dhisikan 15 taun, kanthi papat opsi tambahan limang taun tambahan. Garis wektu saiki minangka persetujuan sing bakal ditutup kanthi lengkap ing pertengahan 2023 sawise entuk persetujuan peraturan sing relevan lan ngrampungake kahanan penutupan.

Century Casinos ngembangaken tekan

Ngomong babagan akuisisi kasebut, pangareping pejabat operasi lan presiden VICI Properties John Payne ngandika: “Kita bungah banget kanggo nggedhekake kemitraan sing wis ana karo Century, amarga rekaman trek sing kuat kanggo nggabungake lan ngoperasikake aset resort regional sing padha.

Dheweke percaya yen kesepakatan kasebut bakal menehi kabeh pihak bisa nggawe nilai sing signifikan kanggo para pemegang saham.

income operasi Net ing Rocky Gap Casino Resort taun pungkasan $ 78 mayuta-yuta. Properti iki narik luwih saka setengah yuta pengunjung.

Century Casinos bakal rauh operate luwih saka sepuluh kasino tengen Amerika Utara. Century Casinos co-pangareping eksekutif Peter Hoetzinger lan Erwin Haitzmann bilih minangka asil saka Rocky Gap Casino menehi hasil lan disualekno Nugget Casino Resort ing Kanada, padha bakal “ngawasi portofolio US sing mbentang saka wétan kanggo kulon.”

Perusahaan bakal bisa karo Maryland Lottery lan Agensi Control Gaming kanggo persetujuan peraturan cocog.

Portofolio komprehensif

Rocky Gap Casino Resort saiki nawakake 630 mesin slot, loro bar casino lan 16 game table. Saliyane casino 25.000 kaki persegi, ana uga hotel, klub komedi, pusat konferensi, lan macem-macem fasilitas liyane. Golden Entertainment bubar nandur modal kira-kira $ 10 yuta kanggo nggawe dandan ing properti kasebut.

perusahaan wis luwih saka 42 fasilitas game ing dhaftar sawijining

VICI Properties wis dibangun portofolio nyengsemaken saka gambling situs-related ing taun anyar. Sawetara properti paling apik ing bukune kalebu Venetian Resort Las Vegas, MGM Grand, lan Caesars Palace. Kabeh marang, perusahaan wis liwat 42 fasilitas game ing dhaftar sawijining. Sawetara perusahaan casino utama sing ana hubungane karo Caesars Entertainment, Hard Rock International, Penn National Gaming, lan MGM Resorts International.

#VICI #Properties #tuku #Rocky #Gap #Casino #ing #260M #Deal

Leave a Reply

Your email address will not be published.