VSO California Sports Betting Tanya Jawab Eksklusif Ora Ora ing 27

By | August 23, 2022

Retak lan kecanduan

Ing California, perang politik nglawan proposisi taruhan olahraga dadi panas. Ing tangan siji, koalisi operator totoan komersial kalebu FanDuel lan Draftkings wis ndhukung Proposition 27 kanggo totoan online. Kangge, mayoritas suku California ndhukung Proposition 26 kanggo totoan urip ing kasino suku.

mbuwang kampanye politik wis samesthine kanggo mencet rekor negara

Loro-lorone kelompok perang banget kanggo votes ing voting November; kuwi sing digabungake mbuwang kampanye politik wis samesthine kanggo tekan rekor negara $500 yuta ing wektu kertu suoro.

Amarga iki, VegasSlotsOnline News wis ngomong ing sisih debat. Kathy Fairbanks saka Bicker, Castillo & Fairbanks mimpin kampanye Ora ing Proposisi 27. Ahli strategi urusan umum percaya yen taruhan sing dikontrol dening operator komersial minangka masalah sing ora becik kanggo wong California, lan dheweke ngandhani. VSO News kok.

Pisanan, sampeyan bisa nerangake kenapa sampeyan yakin Proposisi 27 minangka kesepakatan sing ora becik kanggo California?

Operator komersial jaban rangkah ing mburi Prop 27 ndeleng California minangka pasar gedhe kanggo entuk dhuwit gedhe, lan dheweke wis nulis inisiatif sing bisa ditindakake kanggo dheweke. 90% saka bathi saka Proposisi 27 langsung mili metu saka California lan menyang kanthong perusahaan metu saka negara sing mbiayai.

Saka 10% sing ditunjuk kanggo California, dheweke wis nulis akeh celah sing ora bakal ditindakake wong California kaya sing diramalake. Padha diijini nahan pajak federal lan malah lisensi $ 100 yuta sing padha gumunggung bakal nggawa revenue menyang California bakal dikurangi saka 10%.

padha bisa terus kurban minangka cara kanggo ngurangi, nyuda, nyuda

Padha uga wis ditulis loopholes kanggo ngidini kanggo nyuda free taruhan lan promosi saka total iki, lan ana stipulation tartamtu sing ngandika ora ana watesan kanggo pinten padha kurban. Mangkono dheweke bisa terus menehi tawaran minangka cara kanggo nyuda, nyuda, nyuda utang. Pungkasane, total sing ditampa California bisa uga nol.

Kajaba iku, online gambling akeh liyane gawe ketagihan saka jinis liyane. Iku bakal nguripake saben ponsel, laptop, lan tablet menyang piranti gambling, lan ora ana cara kanggo nyegah gambling umur. Bocah-bocah bisa nggawe akun palsu kanthi gampang kanggo ngliwati keamanan.

Napa sampeyan yakin Proposisi 26 minangka pilihan sing paling apik kanggo wong California?

Prop 26 ngidini pelanggan kanggo nang urip ing sembarang casino suku, uga papat trek lomba diatur. Kita mikir iki minangka cara sing luwih tanggung jawab kanggo ngenalake taruhan olahraga ing California. Kita bisa menehi pelanggan apa sing dikarepake nanging kudu metu kanthi nuduhake ID. Mangkono, anggota Staff bisa verifikasi sing wong diwasa sing bisa sah Gamble.

Gerakan kasebut uga menehi dana kanggo California. Ana 10% tax ing racetrack ing olahraga totoan income lan suku mlebu menyang perjanjian karo negara kang nuduhake bagean saka bathi gambling. Padha wis rampung karo casinos lan Proposition 26 bakal weruh nomer iki nambah karo nuduhake MediaWiki mili langsung menyang California.

70% bakal digunakake kanggo dana umum negara

A bagean saka revenue iki bakal digunakake kanggo masalah gambling program kecanduan lan gambling nglaksaknano, banjur 70% bakal digunakake kanggo dana umum negara. Kita mikir iki minangka pendekatan sing paling apik amarga ngidini pejabat sing dipilih kanggo nyedhiyakake dana ing ngendi wae sing dibutuhake, yaiku pendidikan, kebakaran alas, transportasi, utawa kanggo wong sing ora duwe omah. Kita ora ngerti apa prioritas negara bakal dadi limang nganti sepuluh taun wiwit saiki.

Proposisi 26 uga netepi janji California Pamilih digawe kanggo suku luwih saka 20 taun kepungkur nalika padha diwenehi hak eksklusif kanggo operate game ing negara. Prop 27, sauntara, ngethok janji kasebut lan nyukupi ing taler.

Minangka negara paling padhet ing AS, California samesthine bakal gumunggung pasar totoan olahraga potensial substansial. [Image: Shutterstock.com]

Panyengkuyung Prop 27 wis fokus marang wong sing ora duwe omah kanthi kampanye. Apa sampeyan mikir padha overlling kabisan kanggo bantuan karo masalah iki?

ya wis. Nalika para panyengkuyung saka Proposisi 27 ngrancang ukurane, dheweke nindakake perkara sing diwilang banget. Padha mesthekake yen dana bakal digunakake kanggo tujuan tartamtu sing Californians mung kedaden kanggo Care babagan. Dheweke posisi iki minangka solusi kanggo wong sing ora duwe omah. Sing ridiculous amarga online gambling akeh liyane gawe ketagihan saka jinis liyane saka gambling , supaya bisa mimpin kanggo liyane gambling masalah lan liyane homelessness.

Padha nindakake padha ing Colorado

Kita bisa ndeleng apa sing ditindakake operator komersial ing negara liya. Nalika padha nyoba kanggo njupuk ukuran ing kertu suoro Florida, dhuwit gedhe ora pindhah menyang sing ora duwe omah, dadi kanggo pendidikan amarga padha nliti Florida lan ketemu sing apa residents care. Dheweke nindakake perkara sing padha ing Colorado ing ngendi kualitas banyu dadi masalah utama, mula inisiatif kasebut adhedhasar.

Yen sampeyan mbusak lapisan sethithik, sampeyan bisa ndeleng manawa ora mbantu saben negara, nanging nambah perusahaan ing njaba negara.

Salah sawijining titik fokus kampanye iklan yaiku Proposisi 26 bakal ngidini tingkat sing luwih gedhe kanggo entuk nalika sing luwih cilik ilang. Apa tanggapane iki?

Iku banget ora jujur ​​ing pihak. Wiwit suku ing California bisa mbangun game kene, padha nuduhake revenue karo suku non-game. Iku bakal terus ing Proposition 26. Ing kasunyatan, iku bakal meh pindho apa suku non-game ditampa.

Ing sisih liya, panyengkuyung Proposisi 27 nyatakake yen dheweke nyisihake 15% saka penghasilan saka 10% sing sithik kanggo menyang suku sing ora melu. Saiki ana pitung dana ing mburi Proposisi. Yen padha nyiyapake toko ing California, pitung suku bakal partner karo wong-wong mau saka 110. Cara dana sing diatur, saben suku ing California bakal ngajukake lan pratelan sing 1%, supaya ana kurang kanggo game non-suku. Padha diencerke nomer kasebut.

Ora mung kuwi, ing Prop 27 uga ana pranatan liyane sing mbutuhake suku supaya nyerahake kadhaulatane kanggo melu pasar. Yen taler tantangan iki ing pengadilan lan dibalik, sing kamungkinan kanggo dadi, dana ing Prop 27 kanggo suku non-game mung ilang.

iku lamis lan ngapusi

Dheweke ngaku yen dheweke bakal nulungi suku-suku sing luwih cilik, nanging iki munafik lan ngapusi. Dheweke ora crita lengkap.

Sepira sampeyan yakin manawa Proposisi 26 bakal sukses ing wulan November?

Kita yakin banget. Kita padha yen ora luwih yakin yen Prop 27 bakal dikalahake. Kita wis polling loro-lorone. Nalika Pamilih ngerti sing siji wong urip lan liyane online, padha cetha bias menyang online gambling , utamané amarga saka kasekengan kanggo ngawasi platform lan mesthekake yen anak ora bisa Gamble.

Ing taun 2020, FanDuel mbayar paukuman ing New Jersey amarga ngidini bocah cilik main judi online. Ing taun 2021, dheweke mbayar denda ing New Jersey lan Indiana kanggo marketing kanggo bocah cilik. Dheweke ngerti kedadeyan kasebut lan ora bisa nyegah. Dheweke bisa nyandhang minangka solusi kanggo wong sing ora duwe omah nanging ora bakal nggawe bedane kanggo para pamilih.

#VSO #California #Sports #Betting #Tanya #Jawab #Eksklusif #Ora #Ora #ing

Leave a Reply

Your email address will not be published.